Så ledsen så läppen darrar

- Min vardag, - Föräldralivet, - Bellis 5-6 år, - En bästa vän

Hur ska man göra med mini hundvakten   

Idag fick man tshirt & boll på Knatteskutt och det som var skoj var att de var gröna tishor i år, sist hon gick var det vita. Pappa och Bellis spelar Pettson & Findus spelet. Det kan jag varmt tipsa om, det är verkligen superkul. Jag tycker det är lika skoj som hon tycker.

Tösen blir verkligen jätte, jätte ledsen då Enzo blir hämtad. Hon har påpekat det hela dagen idag innan han gick hem med bekymrad ledsen blick att hon inte vill att han ska gå hem. När han vart hämtad så grät hon sedan så mycket att hon sådär ni vet knappt kan prata och flämtar efter luft. Hon vart helt torr och sved om kinderna efter det. Jag kunde faktiskt inte trösta henne, utan fick helt enkelt vänta ut henne. Jag fick bestämt säga att nu måste du sluta gråta annars kan vi inte gå på Knatteskutt idag. Du kommer inte orka gå dit annars, samt du kommer inte tycka det är särskillt kul då heller.


Ska man se det som lärdom eller inte?   

Jag funderar genast då på, ska man vara hundvakt då? Hon blir ju så glad då vi har honom, samt hon är så duktig hundtjej. Hon får träna honom och hon sköter honom perfekt. Vi älskar allihopa att ha honom. Dock funderar jag hur tänker ni där? är det olämpligt för henne att ha honom eftersom hon blir så otroligt knäckt. Egentligen ser jag väl det som en bra lärdom att hon uppskattar då han kommer, samt hon måste lära sig förstå att han går hem. På det sätter lär hon sig uppskatta honom och inte ta för givet. Enzo kommer inte alltid finnas och man får uppskatta honom då han är här.

Dock så är det så jobbigt att se henne då hon blir så ledsen då han går hem. Idag då han vart hämtad la hon sig i vårt sovrum. När jag kom in dit efter sagt hejdå till Enzo & hans husse så var hon så rödgråten och ledsen att man själv nästan grät. Enzo själv såg t.o.m bekymrad ut och tittade mycket på henne strax innan han hämtades 💗

Hur tänker ni och hur hade ni gjort?

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Jag tänker väl att... var närvarande. Bekräfta känslorna. Och ja, inte direkt mer än så behövs.. Bekräfta att ja, jag ser att du blev ledsen nu. Men, han kommer tillbaka och då får du vara hundvakt igen, vad ska ni göra då vill du? osv.. 😊
mamaannica.com
moiii
moiii,
Men vad jobbigt för henne 😟❤️
nouw.com/moiii
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229