Nu tar vi kliven baklänges

- Min vardag

Godmorgon här vart det tidig sänggång igår hade så ont i huvudet, gick inte att vara kvar uppe. Vaknade inatt av att jag var kissnödig och huvudvärken var kvar då fortsatt. Vaknade i morse också och då molade den lite där bakom, tog sista tabletten vi har hemma och somna om, när jag vaknade sedan då tösen vakna så är den nästan borta i alla fall. Tösen och jag får gå ner på apoteket om en stund och köpa värktabletter.

Idag är det inskolning igen, har dock smsat fritis men inget svar fått, för då vi var där i måndags kräktes ju en pojke precis då vi kom och jag har frågat så det är grönt ljus igen, men som sagt inget svar fått. Jag måste ju i alla fall skola in henne så det kommer vi ju inte ifrån. Vi tog ju en fridag från fritis igår just för de kräktes där. Jag kan ju liksom inte slippa ifrån inskolningen. Idag ska hon lämnas själv där också.

Jag önskar att dagarna gick baklänges, vet att jag spänner mig för att det är dags att börja jobba igen. Jag vill ju inte tillbaka dit och jobba, men jag söker ju nya jobb hela tiden så jag hoppas att något nytt kommer. Jag trivs med vissa moment på jobbet men vissa inte och vissa av er vet, men vill inte skriva ut det här, alltid någon som läser ev en patient osv.

Nu ska jag kommentera klart i trådarna sedan göra mig i ordning för att gå ner en sväng på stan.


Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

Mina
Mina,
Usch! Hoppas huvudvärken släpper. Inte bra med känslan av att inte vilja gå tillbaka till jobbet. Håller tummarna för att du hittar något annat snart. Bra att du tar tag idet. Var rädd om dig ❤ Kramnouw.com/minasvarld
Jessicaburman
Jessicaburman,
så jobbigt med värk av alla dess slag, hoppas det går över snart , så jobbigt när sömnen blir påverkad en natt av den också, ❤ kramnouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229