När man måste lära sig att vackert vänta

- Bellis 4-5 år, - Mirres Foto, - Föräldralivet

Godkväller, idag vart det sämre dag för mig. Ser så mysigt ut på kollaget nedan kanske. Men faktiskt på väldigt väldigt länge så vart jag idag åksjuk då vi åkte till Borlänge och det satt i hela tiden. När vi kom till Leos Lekland så vart det så extremt mycket barn där att jag vart åksjuk av dem, ja deras snabba rörelser. Bellis vart på dåligt humör inne på Leos då det är en prövning att få vänta på saker och ting.

När det är så extremt mycket barn måste man lära sig att man inte kan få åka det ena och det andra direkt utan man får vänta. Hon var duktig mestadels men vissa ggr flippade hon. Hon flippade rejält då vi var på ett ställe då man sitter i något som ser ut som ett däck/gummibåt typ som man sedan åker ner för i en brant backe. Det står där på en skylt att man åker ner lämnar ifrån sig "båten" och ställer sig i kö igen. Hon ville inte gå med på det så jag fick gå lyfta bort henne och förklara för henne att man inte får åka direkt igen. Då vart hon vansinnig på mig och slog mig i nacken ett par ggr och faktiskt det gjorde så ont att jag vart mer illamående.

Barn är barn och de lär sig av varandra. Sådär brukar inte hon bete sig utan det där var ilska som kom för det var så mycket barn och hon vart arg för att hon inte är van vid att behöva vänta då man är där. Superbra träning såklart och jag tar det inte så hårt, utan hon fick då med det lära sig att vänta och hon fick se att mamma vart ledsen.

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Måste bara säga, vad fint hår du har! 😃nouw.com/evelinarou
sweetwords
sweetwords,
Therese Carlsson
Therese Carlsson,
oj inte bra att slåss 😊 hur mår du nu mår du fortfarande illa ❓www.nouw.se/2barnsmammaochfru
sweetwords
sweetwords,
Jag mår bra, =D, tack för omtankennouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229