När man blir osams för man ej orkar

- Bellis 5-6 år, - Föräldralivet

Godkväll, ohh vilken pärs det varit här i eftermiddag. Jag hr varit sängliggandes och har behövt sova, samt febrig osv, M E N det har inte gått. Jag valde ju att ha Bellis hemma idag med, dels för att ha henne hemma så man vet att hon verkligen är pigg att gå till skolan, och JA hon är pigg hade absolut kunnat gått till skolan idag. Hon har varit väldigt energisk här hemma och jag visste inte vad jag skulle göra för att få henne stimulerad & jag fick inse att det gick inte. Jag orkade inte helt enkelt och det gjorde ju bitvis att vi vart osams.

Hon är redo att gå imorgon och hon är supertaggad över det. De ska ha utflykt och då får man ha picknick med sig, sedan så ska det börja en ny klasskamrat. Hon är jättenyfiken på henne och vart ledsen nu på kvällen då hon insåg att hon började idag då vi var hemma. Nåja nu sover hon och imorrn får jag sova, jag har även fixat så vänner till oss skjutsar Bellis till skolan eftersom BQ redan har åkt till jobbet då vi fortfarande sover.

#länkamedkärlek #nouw #nouwmamma #nouwinspo #bestofnouw #föräldrarlivet #föräldraskap #föräldrablogg #hösten2019

#blogginlägg #inredningsdetalj #mode #foto #personligblogg

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Ja det är inte lätt med energiska barn när man själv mår kasst. Skönt att hon kan gå iväg i morgon så att du får vila. Krya på dignouw.com/fibrolivet
Madde
Madde,
Krya på dig! 💗💗
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229