När det säger knak och där kom skottet.

Arkivbilder - Så ser jag inte ut idag- Knappst

God eftermiddag på er, här är man hemma och är sjukskriven idag. Feber och har något som kallas nackskott, det är lite "värre" än nackspärr. Väldigt ömt och det är stelt och varmt och det knakar lätt i det så fort man rör sig. Jag har sjukskrivit mig idag och imorgon så hoppas vi att jag kan jobba tors, fred. Det man kan göra är att vrida huvudet lätt åt höger och lätt åt vänster fram och tillbaka så man spänner ut den leden. Man måste vara försiktig. Dock ska man röra på sig, samtidigt som man ska vila. Därför ska man inte bara tro att man ska ligga rakt upp och ner, så det är bra övningar att göra.

Fått jättefina sms av mina kollegor och chef att jag ska vara hemma tills jag kurerat mig & att de löser det på plats osv. Även att man får så fina sms så får man ändå dåligt samvete tyvvärr. varför ska det alltid vara så egentligen?

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Gillar

Kommentarer

erikae
erikae,
Du är ju så fin 😍
nouw.com/erikae
Elisa,
Även om jag är toksjuk kommer alltid det där dåliga samvetet. Man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk. Så bra att de tycker du ska vara hemma. Hoppas nacken blir bättre snarast!
elisamatilda.se
sannanorenius
sannanorenius,
Vilken smärta!! hoppas du kryar på dig, synd att du ska ha problem me nacken😞
nouw.com/sannanorenius
MyGastricXjourney
MyGastricXjourney,
Hej och hoppas att du blir bra igen. Känner igen känslan av att man inte vill vara hemma fast man måste då man är sjuk. Nackskott.. nackspärr är ju redan jobbigt så hoppas på att det släpper och blir bra <3
nouw.com/mygastricxjourney
juliamalmgren
juliamalmgren,
Usch, låter inte alls kul! Hoppas det blir bättre snarast! Krya kramar på er 🌸💗
nouw.com/juliamalmgren