Mellandagsrean- Inget som lockade

Halloj på er, var ju som sagt till frisören idag och jag vart jättenöjd faktiskt. Jag är jättenöjd med min vanliga frissa Anna, men på något sätt så kändes detta minst lika bra, så bra att veta, då kan jag gå till båda om så behövs. Nu ska jag ju till Anna den 19:e och färga utväxt och även förbättra färgen någon aning. Sedan blir det lite paus från allt sådant ett tag så håret fortsätter att växa på sig. Hon klippte ändå typ 3-4 cm på håret, men det känns ändå inte kortare, utan det känns bara fylligare och mer jämnat så håret kommer växa sig snyggare. Frissan denna gång Sara, hon tyckte jag kunde vänta 2-3 månader nu innan jag klipper det igen just för att det ska växa sig till en längre look. Nu har vi grundat till en bra form.

Bellis var med och skötte sig exemplariskt, hon satt fint och ritade i en pysselbok de hade där, samt lånade min telefon varvat med det. hade dock inte tagit med mig henne om det var så att jag skulle färgat håret med, det hade tagit för lång tid.

BQ jobbar idag och imorgon, så jag och Bellis är lite home alone nu om dagarna. Vi tog en fika på stan efter frisören. Vi kikade också på mellandagsrean och jag fastnade verkligen inte för något alls. Känns som man sett det som var på REA massor av gånger så näe vart inga köp. Det är väl lite så med, man får ju upp ögonen mer för det nya som kommit in istället. Vi ska gå ner på stan en sväng igen snart, jag ska gå köpa lite smink som är slut.

Puss och Kram

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

Carro
Carro ,
Så kul att höra att du blev så njöd med håret och med den nya frisören.Nej rean är uttjatat och man orkar inte änns ta sig ner till stan Cuevas.blogg.se
Anna
Anna,
Kul att hitta ytterligare en frisör som du är nöjd med, det är ju så personligt. Jag letar just nu och var nöjd, men inte mer, med den jag besökte sist. Den jag var hos gången innan var katastrofal! 😱
God fortsättning!
livskvalitetmedanna.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229