Ligger perfekt i kontakt

- Min vardag, - Föräldralivet, - Bellis 5-6 år

Dessa fick vi av en patient idag, tjeckiskt julgodis, ja det var helt ok. jag kan inte säga att det var jättegott måste jag ärligt säga. Men tanken var god och det är huvudsaken. T A C K alla för omsorgen och stöttning angående mig igår och det tar jag till mig för jag hade fruktansvärd huvudvärk igår, idag är den i stort sett borta vilket är jätteskönt.

Bellis skötte sig jättebra hos hos tandläkaren, hon var så peppad att komma dit, mest för att sitta i stolen skulle jag tro. Jag har ju tystnadsplikt så därför vill jag inte svara på om det var hos mig eller annan klinik hon går på. Samt hon kramade tandläkaren då hon var klar. Hon fick jättebra beröm att hon har perfekt bett och att tänderna ligger precis som de ska i kontakt med varandra. Samt inget över eller underbett, samt heller inga hål.

Nu ska jag ta mig an att beta av grupptrådarna och era bloggar innan BQ och jag landar liten stund i soffan för egentid.

Puss och Kram

#länkamedkärlek #nouwmamma #bloggeliblogg #blogginlägg #nouwinfluencer

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Åh va gott det såg ut...nouw.com/jessina
Amandizan
Amandizan,
Vilken snäll patient som gav er lite godis. Jag tänker också att det är tanken som räknas. skönt att huvudvärken är borta idag😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229