Kalas,unnardag & slutspurt

- Min vardag, - Bellis 4-5 år

Godmorgon på er, tar jobbrast nu och äter min frukost och värmer mig med te, gött gött. Jag är ingen frukostmänniska så jag mår bättre av att äta frukost lite senare, mår lätt illa annars. Det gick bra att lämna tösen imorse, hon var jätteglad att få komma dit. Hon fick väckas imorse kvart över 7, jag blev väckt av BQ då han gick till jobbet tio i 7. Skönt att det är fredag, bara slutspurten kvar nu sedan är det helg och vi är lediga tills på onsdagmorgon, underbart. Men då är det fullfräs som gäller de dagarna, man ska hinna mycket innan den 24:e, ska hinna jobba klart på 3 dagar, men det fixar vi och det ska man inte tänka på nu.

I eftermiddag då BQ slutat jobbet så ska vi åka till Lovisa som fyller 3 år, det har vi dock inte sagt till Bellis än för då hade hon varit besviken varje dag att vi inte gått dit än (de har ju inget tidsbegrepp). Hon och Lovisa är jättefästa vid varandra, som ni säkert sett och hört innan. Jag gjorde bort mig en gång då Bellis var lite missnöjd på morgonen då sa jag att vi skulle träffa Lovisa sedan, men då trodde hon att det var då, så hon blev jätteledsen då vi åkte till dagmamman istället. Jaja nåväl, hon älskar att vara hos dagmamman och sina kompisar där, men ni förstår vad jag menar.

Ikväll blir det På Spåret och vår unnardag då vi äter god mat och lite godis, längtar. Har inte kikat ut vad vi ska äta än bara, hmm!

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

Yohanna af Skovde
Yohanna af Skovde,
Åh, tycker sånt är svårt. Vill förbereda Fiona men som du säger så fattar hon inte tid så det gäller att tajma in det bra!yohannaafskovde.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229