- Min vardag, - Mirres Foto, - Bellis 5-6 år, - Föräldralivet

Idag har det gått lite i ett här men på ett roligt sätt såklart. Ganska direkt efter vi kommit igång efter frukost osv så åkte Bellis och jag till Visentparken och träffade våra vänner som ni såg. Efter det det sedan så åkte vi till stan och åt sallad och Bellis fick pizza idag dagen till ära, en extra festlig söndag. Vi lekte loss lite i stadslekparken. Dock var det så mycket barn där då att vi valde att åka hem istället och leka i vår lekpark på baksidan och ha lite picknick där. Det var så skönt att vara ute där tillsammans.

Bellis var tillfreds och lekte loss i lekparken och gjorde sandtårtor osv. Jag låg på picknickfilten och lyssnade på musik samtidigt som BQ och jag hade tid att prata och ha härligt vuxensnack i lugn och ro för en gång skull. Där hade jag kunnat legat hur länge som helst.

Camilla och jag fick även härlig kvalitetstid tillsammans idag också då barnen även då lekte så fint tillsammans. Inget missnöje eller så utan de verkade göra lugn inverkan på varandra och de lekte så fint. Vi var där ett par timmar och de roade sig själva hela tiden tillsammans, 💗 Vi fikade (opps), samt vi gick runt där i parken och kikade samtidigt som vi då fick ha härliga stunder som jag skrev ovan. Detta blev alltså också en perfekt del av denna söndagen.

Gör lite reklam för vår facebookgrupp LÄNKA MED KÄRLEK

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
,
Först och främst, jag älskar dina bilder och sätter du lägger upp dom på med text 😍 mysigt ni haft det, barnen låter nöjda och glada.. Skönt att få ligga på filten och njuta och prata med varandra ❤️nouw.com/sofiefriden
Michelle
Michelle ,
Va kul med utflykt o att hon fick pizza . Det vill ju jag med ha nu 😍
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg