Hur fungerar Delacay som portal?

Igår slet jag mitt hår, jag har inte lyckats med att komma förbi CAPTCHA koderna som google har. Det gör jag fortfarande inte på vissa sajter, men det går att kommentera dem via mobilen. Jag ominstallerade om hela datorn igår och installerade om allting det tog tills 24 igår. Skönt att man haft sovmorgon idag. Dock fick jag inte direkt någon sovmorgon, men jaja.

På tal om annat ni som bloggar på Delacay tycker ni att det gav er mer framgång och mer besökare när ni bytte dit? Jag har varit sugen att byta dit då jag varit så trött på buggarna som nouw har, bläee på dem. Dock verkar det ju fungera just nu, har inte buggat på ett bra tag nu, fast schhhh så får man ju inte säga. Jag gillar dock inte wp,s bloggverktyg tycker allt är för plottrigt och omständigt. Det är ju en vanesak man får lära sig. Dock gillar jag heller inte något av deras teman de har just nu. De är dock väldigt hjälpsamma på den portalen så de ska kolla över och installera in fler teman.

​​🍁#NouwAutumnChallenge #nouwautumnchallenge 🍂

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Funderar också på att flytta dit men vill gärna veta mer innan man byter hoppas du får en fin måndag ❤
nouw.com/carolinasvarld2018
sweetwords
sweetwords,
Ja så känner jag lite med, det är så mycket arbete att byta portal
nouw.com/sweetwords
Netti Starby,
Jag trivs jättebra på delacay 😃 Kramis
starbys.se
sweetwords
sweetwords,
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har inte upplevt så mycket buggar på nouw faktiskt. Läst om så många som haft jätteproblem med nouw men det har inte vart lika hårt för min del.. eller så tar jag det hela med en nypa salt. .Funkar det inte, okej då får jag helt enkelt avvakta. Tror det var värre förut när jag verkligen var inne på bloggen 24 timmar om dygnet typ =)
nouw.com/frökenrödlök
sweetwords
sweetwords,
Får faktiskt hålla med dig, jag upplever inte så överdrivet mycket med min blogg och bloggverktyg heller, det är mer alla andra som påpekar hela tiden att man blir påverkad av det =D
nouw.com/sweetwords
Therese,
Jag har aldrig hört talas om dom, är det en ny portal? Apropå wp tycker jag du ska ge det en chans ändå (om du inte är ute efter gemenskapen och den "boosten" man kan få av en potal). Wp är ju så otroligt flexibelt, man har oändliga möjligheter med designen och famförallt så har man 100% kontroll över sin sida 😊
www.theresewiksten.se