- Min vardag

Godkväll på er, nu ska BQ och jag kika lite på serien You som vi börjat kika på, den är bra men lite udda, men det behöver inte alls vara negativt. Har tidsinställt ett inlägg till veckan med de filmer och serier vi sett det senaste så ni kan få lite nya heta tips till hösten.

Hur känner ni är ni redo för stundande höst? eller smyger sig någon ångest på er för den kommer stundande här inom närmare steg än man tror? Jag tycker om hösten så för mig gör det ingenting. Dock tror jag att vi kommer få några fler sommardagar till, även om så det är då man jobbar får man njuta av dem i alla fall. Man kan ju hoppas på några fler dagar med det.

Dock känner jag nu att jag har nog tappat det mesta av utlandsbrännan vi fick så sticka fram några ben det kommer jag inte göra något mer nu, men sommarklänning, jeansjacka och sandaletter hoppas jag att jag kan ha några veckor till.


Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
,
Inte redo för hösten faktiskt. Jag vill ha sommar och sol. Men åker utomlands om några veckor så kan inte klaga 😉 nouw.com/sofiefriden
saraabrahamsson
,
Jag älskar hösten! Det är så himla mysig årstid 😃 Ser verkligen fram emot att få flytta till nya lägenheten och ha höstmys där 😃 Jag såg You för inte så längesedan och jag tyckte den serien var bra faktiskt 😊nouw.com/saraabrahamsson
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg