Höstfin i håret

- Mirres Outfit

Sådär då, nu är jag hemkommen från frisören och vi jämnade bara till frisyren som jag klippte sist och idag la vi i honungsblonda och hasselnötsbruna slingor. Så borstar jag upp håret är jag hasselnötsbrun där under och de blonda slingorna är ju det blekta håret jag hade innan, så såg det ut innan, urtvättat och tråkigt KLICKJag fick även beröm att håret var bra kvalité och att det inte var fett, så nya shampoot gör sitt.

Men jag gillar verkligen inte det där då man sitter i stolen och det är människor runt en som sitter och väntar osv, och frisören pratar med en och tittar på en i spegeln osv, man känner sig aldrig så ful som när man sitter hos frissan. Skarpa speglar som visar varenda plita osv, haha. Sedan då man reser sig upp i stolen och går för att betala och de andra ser hur man vart osv, det tycker jag också ger lite sådär speciell känsla, nån som känner igen sig. Även att man själv ser att det vart snyggt osv, men jag känner mig lite obekväm när jag är hos frisör, men min frissa är så go och trevlig.

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Så himla fint håret blev. Behöver också gå till frisören dnart eller jag borde redan gått. Få försöka få in det nästa vecka.

Sov Gott.
Kram Kamilla
kamillaskamera.blogspot.se/
Cissi
Cissi,
Vad fint håret blev! Jag ska till frissan imorgon, bara hoppas att Iris är lite mindre hängig så att jag kommer iväg...nastanperfekt.blo.gg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229