Förväntningar kring framtida våren

Hur hoppas du att våren blir i år? Att det blir en fin vår den delen som är kvar, för det är härligt om man får vår och inte värme och sommar direkt, får våren är så vacker och det vill man hinna njuta av också.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? Tycker vi har det bra som vi har det. Önskar mig inte några drastiska förändringar i livet, jag har det bra med min lilla familj. Att hålla på att gå önska en massa annat är bara tomma ord många gånger, bättre man sätter upp små mindre mål för sig själv som är rimliga att man kan hålla.

Vad är ditt vårplagg nummer ett? Mina nya vita sneakers och min nya gammelrosa kappa, ska visa dem på när jag har det på nån gång framöver, bara värmen behaga komma som sagt, samt kappan måste strykas först

Hur förändras musiken du lyssnar på under våren ? Kanske lite mer "glad" musik, jag älskar ju annars att lyssna på Kent som ni vet som är djupare. Men jag kan tänka mig att listorna blir lite mer med Hoffmaestro, svensk musik osv. Jag tycker som ex just om att titta på ex Solsidan, Sommaren med släkten m,m för att jag tycker om de svenska miljöerna & det är ofta glad peppande musik i dem som jag eg inte ens skulle spela annars. Tycker dessutom de har så snygga kläder jämt i alla svenska serier det är lite sommartema på, skulle vilja ha alla deras klänningar, blusar etc. Ja nu skenade jag från ämnet lite, men tycker det är mitt svar på det, för det handlar mer om känslan att få känna vår sommar än vad jag lyssnar på.

Har du några särskilda vårprojekt på g? Eftersom jag tänker ta fram fotointresset igen, så vill jag ut och fota mer, vill hitta den brinnande glöden jag hade förut och hitta tålamodet som jag hade innan kring det. För visst det blir många fina foton, men jag har inte samma tålamod som innan och det förstör fotograferandet. Hoppas att våren, sommaren tar fram min fotograferande sida igen.

Vad önskar du dig i vår? Tycker det får bli samma svar som på frågan ovan, för tycker inte "våren" är direkt något som gör att jag önskar mig något speciellt bara för det är vår så.


Föredrar du våren eller hösten? Oj tycker om dem båda, får nästan svara på denna frågan i två omgångar. Jag föredrar våren eftersom allt lever upp på ett sätt efter en kall vinter, det börjar knoppa & blomma ute vinterkläder läggs in för säsongen. Man får börja sitta ute i solen i en fleecejacka eller så förvisso, men man blir hoppfull inför kommande sommar och semester. Men likaså för min del hösten, tycker om första delen av hösten då det är så vackra färger på träden. Varför hösten är bra årstid för mig också är för att då lägger sig äntligen all allergi och jag kan andas ut. Efter en varm sommar så är det skönt då det blir svalare och krispigare ute.

Vem/vad är din vårförälskelse? Såklart är det BQ, han är min största kärlek och han är min stora vårförälskelse nu och för alltid oavsett årstid, likaså Bellis såklart, mammas lyckopiller.

Tre saker som stoppar vårkänslorna? Snö, allergi & tyvärr går det mycket sjukdomar då med

Har du redan några sommarplaner? Ja det har vi, vi har hyrt stuga en vecka i Vimmerby en av våra semesterveckor, underbart ska det bli. Sedan ska vi såklart till Oskarshamn & där då göra små minitripper till Öland eller Kalmar misstänker jag, mycket härliga miljöer där.

#vår #foto #bilder #mammamia #föräldraskap

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Trevlig lista, kul att läsa 😊
& sååå fina kort!

nouw.com/lottashullerombuller
Johanna Utterberg ,

Så kul och läsa och vad härligt att ni bokat stuga för sommaren! 😊

johannautterberg.se
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
kul läsning och härlig lista! Längtar så till våren nu! 😊
nouw.com/livetsomemelie
deniseeelarsson
deniseeelarsson,

Vilken härlig lista så här i vinterrusket! 😊 jätte fina bilder också!

nouw.com/deniseeelarsson
Pippilula
Pippilula,
Roligt att läsa dina svar 😊 Jag långtar efter sommaren. Brukar blir lite nedstämd på våren en sväng. Beror nog på att jag blir stressad av att ta tillvara på allt ljus, värmen mm 😂 Men gillat absolut våren mer än höst. Eller rättare sagt, jag avskyr hösten verkligen. Ser fram emot att se alla fina bilder du kommer fota när din.lust kommer åter 😍
nouw.com/pippilula
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
vilken rolig lista😍 ohhh mysigt med vimmerby.
nouw.com/mrshenriksson