Flickor ska ha långt hår och långa ögonfransar

- Bellis 6 år, - Föräldralivet, - Mirres Foto

Vem tycker till om det?

Tänk det går ner i åldrarna mer och mer.

En killkompis som såklart sa så för att han relaterade till någon tecknad sagofigur eller så & menade såklart inget illa mot Bellis. Han sa till Bellis - Det ska vara långt hår på flickor och att de ska ha långa ögonfransar. Bellis har sedan dess pratat om det varje dag och faktiskt gråtit väldigt mycket över det. Hon har för det första de längst ögonfransarna jag sett på ett barn, dem är jättevackra. Samt hon är så fin i sin frisyr vilken hon än har och hon får så väldigt mycket beröm över sin kortklipptare frisyr. Hon fick beröm över den på stan igår när vi var ner från när vi var in på nagelsalongen i ett ärende. Hon som jobbade där sa att hon var hur fin som helst i håret.

Han kommer inte tycka jag är fin längre.

Dock tar inte Bellis in det nu trots att jag vet att hon tycker jättemycket om sitt kortklippta hår, det är ju hon själv som vill ha kortare. För mig får hon ha vilken frisyr hon vill. Nu vill hon alltså spara ut håret, vilket hon såklart får. Dock är hon ju såklart inte medveten om hur lång tid det kommer ta tills hon får den längden hon vill ha. Jag tror att hon tror så från ett frisörbesök till ett annat.

Hon är väldigt förtjust i en klasskompis, L, han och hon är supertighta. Hon sa igår kväll innan hon gick och la sig och grät samtidigt - L kommer inte tycka jag är fin längre, han kommer bli kär i en tjej med långt hår sa hon då!! Jag förklarade såklart att hon är så fin som hon är och att det sitter inte i håret och att han tycker om henne för den hon är inte vilken frisyr hon har.

Jag blir själv ledsen då jag hör henne (fast jag inte visar), men vilka känslostormar hon har inom sig nu.

Kram Mirre

Likes

Comments

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Men lilla vännen =) hon ä'r fin hur hon än ser ut och ja när ens barn är ledsen så mår man själv dåligt för man vill ju hjälpa och ta barnets smärta men man kan ju inte nouw.com/2barnsmammaochfru
Madelena
Madelena,
Det var säkert inget illa menat från den killen, men så synd att hon blev så ledsen. Bellis är ju så fin precis som hon är. nouw.com/madelena
Write a comment...
IP: 82.99.3.229