Får du dåligt samvete av shopping?

- Min vardag, - Mirres Outfit

Innan jag träffade BQ var jag ganska slösig och lite shoppoholic, dock var det aldrig problem för jag shoppade efter plånboken. Hade inte avbetalningar och hade aldrig skuld hos ex klarna och dessa företag. Dock hade jag ett shoppingbeteende på att köpa nya kläder hela tiden. Enormt stor sprängande garderob med kläder. Vissa dagar kunde jag nog gå köpa nya kläder nästan varje dag på lunchen för att ha nytt på mig till dagen efter på jobbet. Detta bottnar ju i dåligt beteende och dåligt självförtroende egentligen, det sitter ju faktiskt inte i kläderna.

Numera shoppar jag då jag har råd och jag shoppar det jag VERKLIGEN VILL HA?! För vill & behöver du ha alla plagg du köper egentligen? Jag chockas också av många ex här på nouw med bloggare överlag som visar nya outfits varenda dag med nya dyra kläder. Alltså vissa plagg kostar ju 2000kr och såklart mer och mindre. Vissa är ju inte ens en tvärhand hög ungefär och har ett klädkonto som är utöver? Vissa bloggare har ju jättedyrt klädkonto, hur har alla råd egentligen? Tyvärr dömer man då på förhand, men alltså de måste ju ha stort avbetalningskonto. Det är stor försäljning på det för man inspireras ju av deras outfitbilder. Såklart kan vissa ha råd också det sa jag inte, men de har ju nya kläder varje dag i sina bloggar och allt är dyrt det är då man börjar fundera!!!

Får man dåligt samvete då man shoppar, då inser man nog att man inte har råd egentligen, för det sitter inte i de dyra kläderna bloggarna visar upp. Du är lika vacker om du visar upp kläder du har råd med, det sitter inte i kläderna, det sitter i utstrålningen.

#länkamedkärlek #nouw #nouwmamma #nouwinspo #bestofnouw #föräldrarlivet #föräldraskap #föräldrablogg #hösten2019

#blogginlägg #inredningsdetalj #mode #foto #personligblogg


Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Jessicaburman
Jessicaburman,
ja tycker inte om att köpa dyra kläder faktiskt så , för då får ja lite ångest faktiskt för tycker det finns bättre saker att lägga pengar på än dyra kläder. Då handlar ja istället fler plagg för mindre summor än en snor dyr tröja tex . kollar ofta under rea fliken på sidor när det komemr tilljust kläder, lägger nog mer pengar på pyssel och måleri saker än kläder i dagsläget haha ❤nouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229