Epilepsikampen - Ge ditt bidrag

- Tipsarhörnan, - Länkamedkärlek

Just idag den 11 februari är den Internationella Epilepsidagen – Världsepilepsidagen. Något som vi i Länka med Kärlek också vill uppmärksamma med tanke på att vår lilla mascot Hjärtat i helgen var hosMarica och pärlade armband till förmån för Epilepsikampen. När Hjärtat i helgen aktivt deltog och visade sitt stöd för kampen kände vi i Länka med Kärlek att även vi ville bidra till forskningen för epilepsi via Hjärnfonden.

Epilepsikampen.

Vår vän @Viktorhognas startade Epilepsikampen i syfte om att ge ut kunskap om epilepsi och lyfta ämnet, till anhöriga eller drabbade. Viktor själv drabbades av sitt första epilepsianfall 2008, under denna perioden fick han aldrig veta någonting om sin sjukdom. Det fanns ingen han kunde prata med, skolan uppmärksammade inte detta och för honom blev det obekvämt när det pratades och viskades i korridorerna om hans anfall.

Armband och nyckelringar till förmån för forskningen.

Det går bra att köpa armband / nyckelringar med Fuck Epilepsi för 50 kr (+ 10kr frakt) där idag hela summan oavkortat går till insamlingen som Hjärnfonden andra dagar går halva summan till forskningen. Köper du ett armband kommer hela 50-lappen gå till insamlingen i ditt namn. Gäller endast idag, 11 februari. Var med och bidra du också! Gå in på Epilepsikampen HÄR och skicka meddelande om att ni vill köpa.

Länka med kärlek   

Vi kommer i sin tur att skänka bort vårt armband.

I morgondagens fotoutmaning kommer vi skänka vårt Fuck Epilepsi armband vidare till dagens bästa tolkning. På så sätt sprider vi i LMK vidare informationen om epilepsi vilket Hjärtat fick oss att uppmärksamma lite extra.

​#länkamedkärlek

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Tänk att LMK var med och bidrog till Eplepsikampen - det är stort. Priset i morgondagens fotoutmaning är kanon.kamillaskamera.com/
moiii
moiii,
Sååå bra inlägg!! nouw.com/moiii
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229