En liten konstnär

- Bellis 4-5 år

Idag hade de pysslat hos dagmamman, de har målat äpplen i trä och små tavlor, tösen hade målat röda äpplen och det ser ju verkligen ut som det, snyggt gjort måste jag säga, modern konst. Tavlan var till pappa, så den tycker jag att han ska ta med sig och ha på jobbet, så rart.

Dagmamman tyckte att overallen var gränsfall till för liten (hade på sig den idag), & måste nog delvis hålla med, men egentligen inte, den är inte fullt så liten som hon tyckte, men den kommer utom problem passa ett tag till troligtvis hela denna vinter om hon inte skjuter iväg i raketfart och växer snabbt nu, men i vårvinter är den kanske för stram i ryggen/armhålorna sådär, men jag tror inte det, men dagmamman trodde det. Så jag gjorde kanske en liten tabbe där, tur då att jag inte köpt en ny overall så att säga. Menar inte att låta negativ mot dagmamman nu, absolut inte, det är bra att de säger till och tipsar om de anser något till viss del, men håller inte helt med. Allting kan inte vara jättepulsigt, det ska även sitta "normalt" vissa ytterplagg med.

Den är ju ny men köpt begagnad, så svårt att lämna tillbaka den då. Hade jag köpt ny overall hade jag köpt storleken större, men då jag provade denna så kändes den bra, så jag borde tänkt till att man kanske behöver de tjockaste fleecekläder (de vanliga är inga problem) även under emellanåt, men men nu är den köpt. Hon har andra kläder hon kan ha då då det är riktigt kallt ute & dem kan man stoppa 3-4 lager under om det så behövs, väldigt pulsiga plagg, men är just köpta för att det ska kunna vara tjockt lager och då rymligt över. När det gäller overallen så pratar vi alltså om hur det kan TÄNKAS bli i vårvinter, nu är det inga problem som sagt.

Nu ska jag gå duscha tösen, de hade ätit pannkakor till lunch där idag och hon har både det ena och andra intorkat i håret.

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

AnixNilsson
AnixNilsson,
Så fina konstverk! 😍nouw.com/anixnilsson
sweetwords
sweetwords,
Lexochlogan
Lexochlogan,
Vilken konstnär 💕 nouw.com/lexochlogan
sweetwords
sweetwords,
Ja verkligen =Dnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229