Det är för mig vidrigt - Paradise Hotel

- Min vardag

God eftermiddag på er, här har jag fått vila idag och tagit igen mig. Vet ni jag har kikat på Paradise Hotel och jag säger bara BIG NO NO på den. Alltså jag blir nästan skrämd på hur dem beter sig. Dom har sex hur mycket som helst, det är porrskådisar med, de har 4 kant och det festat hej vilt där inne. Jag blir så förbluffad så det finns inte, hur kan man bete sig sådär. Samt något jag reagerar på som för mig är så överdrivet, MAN ÄR INTE SÅDÄR KÅT HELA TIDEN, det är inte trovärdigt. Absolut visst, som nykär är man ju galet kär och man har sex hela tiden, jag vet har varit där själv 💗puss älskling!!

Dock köper jag inte detta, de har sex ena kvällen med den och andra kvällen med den. På fyllefesterna hånglar de en efter en och de står och har förspel inför de andra. De ligger i solstolarna och "pullar" varandra som det heter. Det är ju extrema personer som är med där också. Se bara till Marcelo t ex, han verkar ju väldigt seriös N O T. Tänk att vara tillsammans med en sådan, då skulle man ju vara otrolig bara han skulle gå ner till tvättstugan typ.

#länkamedkärlek #nouw #nouwmamma #nouwinspo #bestofnouw #föräldrarlivet #föräldraskap #föräldrablogg #hösten2019

#blogginlägg #inredningsdetalj #mode #foto #personligblogg

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Tittar inte på det för jag blir sååå provocerad av de där människorna som gör ALLT i sin makt för att synas så mycket som möjligt till vilket pris som helst, nej usch! Kramnouw.com/naatly
sofiefriden
sofiefriden,
Det är verkligen bara ett löjligt sexprogram alltså 🙄🙄🙄 håller med dig 🙂nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229