Det är då till att sätta priser

- Våra Resor

Nu har vi bokat om hotellet vi ska bo på natten innan avresa. Vi hade bokat Radison inne på Arlanda, , jag tyckte det skulle vara skönt att bara kliva ut så är man på Arlanda. Hade bokat plats på Benstockens långtidsparkering . Vi lyfter ju 7:15 och lär ju då vara på Arlanda strax ef 6 på morgonen. Nu ska BQ börja krångla minsann 💗 och tyckte detta var väl dyrt. För Benstocken och Radisonhotellet skulle vi betala 2925:- & då är vi inte 100% säkra om extrasäng ingår i det priset. Dock hade det löst sig ändå i så fall då hade tösen fått ligga mellan oss den natten.

Jag började då kika runt och kollade närliggande hotell just för att se. Då hittade jag på Good Morning Arlanda som ett alternativ. Jag bokar det och då kostade det 1420kr + 85 x 2 för frukost + 250kr för extrasäng + 395:- för 1 veckas parkering. Det var via Booking, då stod det där att man måste ringa till hotellet för att boka parkeringen. Då nämner hotellet att det är billigare att boka via dem, och bokar man via dem så kostar det inget för frukost. Då avbokar vi bokningen via booking och bokar då om via deras egna hemsida istället.

Då kostar det allt som allt 1310kr och då ingår 2 bäddsrum/extrasäng/frukost & en veckas parkering. Så då ska ni se hur mycket vi sparade in.

  • Radison + Benstocken skulle vi betalat 2925:- för en natt (Benstocken kostar 500:- )
  • Goodmorning hotell via Booking.com skulle vi betalat 2235:- för en natt
  • Godmorning hotell bokat via dem direkt betalar vi 1310:- för en natt
  1. Vi sparar in 1615kr av att inte bo på Radison och ha Benstocken parkering.
  2. Vi sparar oin 925:- av att boka direkt via hotellet och inte via Booking

Det är ganska stora skillnader. Dock tycker ju jag att det vore skönt att varit på Radison och bara kliva ut så är man på Arlanda, men som sagt det går ju transferbussar hela tiden.

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Kan tänka mig att det är prisskillnad på att bo borta i Lindskogen eller på terminalen som Radison är. Men om man inte vill lyxa max så kan man ju hitta så många flera bra saker att lägga den mellanskillnaden på.kamillaskamera.com/
Jennifer
Jennifer,
Jäklar, det var verkligen en enorm skillnad :O Perfekt att ni fick det billigare så har ni mer pengar på resan så att säga 😃 nouw.com/fryksater
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229