Bloggar du på arbetstid - Vad gör jag?

- Min vardag

Nu är det snart lunch och tänk imorse hade jag ingen bas till köttfärssåsen jag tog fram ur frysen. Tur att man har tid, jag fick ställa mig och koka det innan jag gick minsann. Har ni alltid matlådor med er? jag skulle gärna gå hem och äta varje dag och då tillsammans med BQ. Dock jobbar ju han i Leksand mestadels så därför går jag ej hem. Jag har så nära till jobbet så det skulle inte vara något problem. Dock så måste jag ju byta om både före och efter, så då vart det genast besvärligare, skratt. Denna veckan känner jag mig inte så motiverad att jobba, såklart trivs jag här och så, men jag har en offvecka känner jag. Tror det beror på för att jag ska vara ledig nu lörd, sönd, mån, tis sedan, så det känns lite långt innan vi är där.

Då ska man göra något bra av det, just sådana gånger då det känns lite motigit. Då ska man tänka på något som man blir glad över. Man kan också göra något man mår bra av. Man kan ju ex ställa sig upp gå ifrån en stund och stretcha lite. Det fick vi ju lära oss på kursen i Marbella vi gick att man ska stretcha kroppen 10min på jobbet varje dag. Det kan vara allt direkt eller att man fördelar det flera gånger.

Nuså nu kör vi (OBS jag ska tillägga att jag skriver antingen tidsinställda, eller inlägg på mina raster dagtid i veckorna. Säkert någon som tror att jag skriver på arbetstid, men nej ENDAST RASTER eller tidigare hemma, bara att jag sätter ett klockslag då de ska publiceras)

Kram Mirre

Likes

Comments

Hannas krypin
Hannas krypin,
Nu när jag kär min ketogena kost måste jag planera min mat och göra matlådor. Det har jag inte gjort förut. Men tycker det är lite roligt med att få planera och förbereda. Imorgon åker jag till Sollentuna för nästa närträff och ikväll har jag förberett maten som jag ska ha till frukost och lunch. Det är bara ett mellanmål som jag fastnat i. Skönt med långledighet snart, det vill jag med ha!hannafialotta.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Jag brukar göra färdiga matlådor men dock enkla rätter men det har hänt att jag har fått koka pasta eller något till😊nouw.com/amandizan
Write a comment...
IP: 82.99.3.229