- Min vardag, - Bellis 5-6 år, - Föräldralivet

Ja det är det i mitt huvud nu, det kommer från nacken, typiskt då man börjar jobba igen och man sitter mycket med nacken neråt. Jag var tvungen att gå ner på stan och köpa lite grejer som behövdes i sminkväskan. Jag såg väl bakis ut eller så.

Köpte med mig en chailatte, det var uppfriskande och gott. Borde gått hem och vila, men då BQ tar fram sina vackra rådjursögon kan jag inte stå emot så nu är vi på väg ut till svärfars stuga, de ska bjuda på middag, därför blir man ju allt lite ompysslad ändå allt.

Fick massa papper att fylla i från skolan igår och det är ett föräldramöte nästa måndag som vi ska gå på tillsammans med ena fröken. Så gulligt det känns. Vi har fått fylla i en lapp och svara på om Bellis och vi har fått ställa frågor till Bellis som hon skulle svara på. Sedan ska vi utgå från dem. Skolsyster har också skickat med lapp och där fick vi skriva ett personligt meddelande och berätta att Bellis är väldigt orolig och rädd för sjukhus. Det måste hon ju veta, för vi ska ha möte med skolsyster också snart.

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg