Autumnchallange - Mina bästa tips för en underbar höst

- Nouwchallange

🍁#NouwAutumnChallenge #nouwautumnchallenge 🍂


HÖSTCHALLANGE

Jag deltar nu i nouws autumnchallange , väldigt roligt och taggande. Denna gång ska man skriva om

"Mina bästa tips för att få en underbar höst".

Jag tänker då berätta hur jag känner och tycker. Det är ganska tröttsamt då man hör att folk klagar och tycker det är så tråkigt då kylan och hösten/vintern kommer och de vill att sommaren är kvar osv. Något utjatat och det känns som om vi kanske ska sluta upp med det, det är ändå inget vi kan påverka eller göra något åt, årstiderna kommer varje sig man vill det eller inte. Njut av dem alla för tänker man efter har alla sin charm. Trodde att alla vid det här laget visste att vi hade 4 årstider och inte bara vår och sommar, ELLER? 🍁⛄☀🌾


MINA TIPS OM HÖSTEN

1. SLUTA KLAGA och ta vara på det som är bra med årstiderna och i detta fallet hösten. Det är fina färger, höstmodet är nog det snyggaste på hela året, älskar stickade stora tröjor, färgerna, stövlar, skinnjackor och ja för att nämna något.

2. Testa nya kaffe eller tesorter, köp en ny varm go filt och nya varma tofflor och njut ner er i soffan om kvällarna och starta igång någon ny serie från ViaPlay eller Netflix som ni har som en mysfaktor att se fram emot.

3. Ut och rör på er, ta långpromenader i den härliga krispiga luften. Snart kommer vintern då är det halare och kallare och då får man istället träna inomhus.

4. Det går fortfarande cykla och lätt ta sig till jobbet, du behöver inte stå skrapa fingrarna iskalla av iskallt väder.

5. Testa nya recept och njut av middgar tillsammans framför en brasa eller massa tända ljus, på sommaren är det mycket måsten och på hösten släpper man dem och då kan man istället få passa på att vara inne som man inte gör på sommaren då man ska flacka runt så enormt hela tiden.


Detta är alltså mina tips, stanna upp och njut, sluta klaga ta vara på hösten den är faktiskt väldigt fin


MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Åh så gulliga bilder :')
nouw.com/tiffanykarlsson
sweetwords
sweetwords,
Gulliga?, tack
nouw.com/sweetwords
mammakero,
Älskar hösten! Just för färgerna, ljuset som filtreras genom gula löv, lövhögar, krispigt och hög luft, tekoppar med gott varmt te i, raggstrumpor, tjocktröjor och tända stearinljus. Gärna doftljus! Det bästa är ändå utflykter med kameran och vänner! Mys, med andra ord!
mammakero.blogg.se
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Så fint du skriver och du har så rätt, jag klagar lätt på vintern men inte på hösten, jag älskar verkligen hösten det är min allra bästa årstid.
nouw.com/lottashullerombuller
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag gillar ditt första tips med att inte klaga. Det har du verkligen rätt i.. Tyvärr är vi människor skapta så att vi måste alltid ha nånting att klaga på =/
nouw.com/frökenrödlök