Är typ en zombie

- Min vardag, - Bellis 5-6 år, - Föräldralivet, - Bellis 6 år

Sätter mig här 3 minuter för att vakna till, Bellis äter frukost. Hon var väldigt svårsövd igår, det är klart det varit hemma och varit sjuk då har man inte samma aktivitet. Hon somnade 21:30 igår och så vaknade hon när BQ,s kl ringde kl 05 idag. Hon hade inte ro att somna igår så för att få henne somna någon gång fick hon lägga sig i vårt rum. Vet att det eg är fel att göra så, men hade vi inte gjort så hade det nog tagit minst en timma till innan hon somnat och nu såhär i efterhand var det helt rätt med tanke på när hon vaknade idag. Fast visst allt är ju relativt, hon kanske inte vaknat den tiden om hon sovit i sitt eget rum. Då hade hon kanske inte hört pappas kl ringa. Hade hon inte vaknat hade vi fått sova 1½h till. Nu har jag då också fått varit vaken sedan kl 05 idag och jag är trött och mår illa, så blir jag då jag är trött.

Vilket gnäll kan tyckas, men näe det är det ej. Jag är trött och jag förklarar varför jag är det. Vet att vissa sover mindre osv osv. Dock gäller inte det oss, för oss är detta på tok för lite sömn. Nu ska man gå jobba också och hon ska vara i skolan. Det är på tok för lite sömn då man ska vara i skolan en hel dag.

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Men usch inte alls roligt att hon hade svårt att sova, det har jag nästa var varannan kväll känns det som, det där med att komma till ro!!
Jag blir mer hyper aktiv när jag ska sova :/
Hoppas det går bättre ikväll<3
nouw.com/misslindhe
byMalla
byMalla,
Men åh! Stackars pluttan! Skönt att hon somnade tillslut!
När jag hade svårt att sova som liten, fick jag alltid varm mjölk av min mamma och efter de så somnade jag ganska fort!
(Måste ha varit sömnmedel i mjölken 😆)
nouw.com/bymalla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229