Alltid skönt att få det gjort

Godmorgon, här trodde man att man skulle få sovmorgon eftersom tösen varit svårväckt varenda evigaste morgon nu i veckan, men näeedå, kl 06:20 vaknade hon 😜 det är som förgjort att få sova. I eftermiddag ska Bellis och jag hem till kompisar och grilla och mysa. BQ skulle också följt med, men han kan ju inte för sin rygg nu. Han ligger fortfarande pall, men det blir något bättre för varje dag, ryggskott är ju som mest intensivast de tre första dagarna.

Ohh igår betalade vi av det sista på Mallorcaresan, det känns jätteskööönt, då vet man att det är ur världen och man kan slappna av från det då det är dyr resa. Det är 88 dagar kvar tills vi åker. Dock har vi ju en hotellnatt också på Arlandas hotell mitt inne i där som man eg kan räkna till resan, men det betalar man ju på plats. Vi har ju 1 ½ timmas bilresa från oss till Arlanda och vi ska senast vara incheckade vid 6:15 så det blir lite tidigt att åka härifrån med tösen känner vi på morgonen. Möjligen skulle hon sova i bilen, men det är skönt att få äta frukost och sådant innan.

Nu är det bara att börja spara om på vårt resekonto igen tills nästa kommande resa framöver.

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Men gud så skönt att ha det gjort. Var vänder resan nästa gång ? 😊
nouw.com/sofiefriden
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh sama här, vaknade 05:50.. Tråkigt att han inte kan följa med men skönt att han blir bättre sakta men säkert.. Skönt att hela resan är betald, är inte alls avis haha!
nouw.com/shinelikeapearl
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hade också checkat in på ett hotell om det hade vart så tidigt och jag hade en bit att köra, skönt att starta sin resa utan att stressa för mycket =)
nouw.com/frökenrödlök
Moa Larsson,
Tycker att det låter klokt att checka in på hotell och vinna lite tid inför resan. Då kan man mentalt förbereda sig på flygning och annat också. Är Arlandas hotellrum schysta förresten? Hört om en hel del som börjat använda de på senaste tiden och är lite nyfiken. Kanske får googla lite ❤️
nouw.com/moafidelie