Nya hemsidan / bloggen på G 🌟

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är mycket skoj som händer idag !

SweetTarot har en NY blogg där denna successivt kommer föras över till. Www.sweettarot.se är den nya adressen. Svin enkelt ! :)

Men NU kör vi LUCKA 18 ! Där finner vi en favorit i repris. Mellan ca 20-22 ikväll kommer jag dra ett kort för några som lämnat en kommentar. Som vanligt är det ödet som avgör vilka som får kort. Ikväll använde jag en ny kortlek som ger budskap fr Ärkeänglarna.

För att delta : lämna en kommentar och kika in senare för att se om du fått ett budskap 👼🏼


Likes

Comments

Grattis TANJA som vunnit LUCKA 17 ❤️


Nu har vi 7 luckor kvar och ni kommer förhoppningsvis gilla varenda en ☺️ LUCKA 24 är ju givetvis lite extra bra


TANJA , inboxa mig din adress så skickar jag dina kort !

Likes

Comments

i LUCKA 17 hittar vi ESP kort. Dessa använder du för att träna upp din intuition/ inre röst.


För att delta;

Lämna en kommentar o dela inlägget alt tagga tre vänner. Kika in efter 22.30 för att se om du vunnit 🌟

Likes

Comments

Nu är budskapen skrivna... Inte helt lätt denna gång då min minsta son blivit sjuk.  

Berätta gärna vad ni känner för ert budskap  

1) SEKHMET är en Gudinna fylld av styrka ! Henne vill man verkligen ha vid sin sida då hon ger dig mod och styrkan att stå på dig o ta dig upp och framåt. Hon är hård men rättvis och omtänksam. SEKHMET vill att du ställer dig rak i ryggen och känner styrkan inom dig. Klaga inte o skyll inte på andra, det funkar aldrig. Du är stark och DU KAN. Höj dig över gamla mönster och se din inre styrka som finns där och du kommer lyckas bättre än du kan ana. Du kommer dra till dig nya möjligheter, nya relationer och människor som kommer hjälpa dig nå din högsta potential. Så snart du ser den styrka SEKHMET anser att du har blir du en vinnare.


2) Sarasvati , hinduismens gudinna. Sarasvati hjälper dig med din kreativa sida så du inte tappar fokus eller skjuter upp nåt. Budskapet som lyder är ; du känner begränsningar i tid / pengar/ annat materiellt... Detta är inte sanningen men då du fokuserar på den materiella världen skapar du själv denna begränsning. Rådet du får är att omge dig med musik o låt dig ryckas med i rytmerna som ger dig nya idéer o skapar kreativitet... Njut av att vara obegränsad. Det är inte helt omöjligt att du nu får idéer som att byta till ett mer kreativt jobb/studera lr börja måla.


3) Oonagh , den keltiska gudinnan vars syfte är att vägleda dig genom övergångsfaser på kreativa o spännande sätt. Bry dig inte om vad andra tycker o tänker .. följ ditt hjärta o ta dig tid för dem relationer o projekt som står dig nära i hjärtat. Du kommer må bra av detta . Gör det som är viktigt för dig o gör det med hängivenhet. Gör inga hastiga förändringar dock. Ditt livssyfte försvinner inte bara för att du går in i det försiktigt.


4) IXCHEL , denna vackra mångudinna som hyllats av Mayaindianerna, har ett budskap till dig. Tvivla inte på din helande kraft. Kraften som finns inom dig är gudomlig och den bör inte kastas bort. Du är en kanal för det andliga och på något sätt helar du människor runt dig. Det kan vara att du jobbar inom det mediala men risken är nog större att du i vardagen helar andra på andra sätt. Har du gått i fundering att gå en kurs i heeling så är det absolut rätt för dig. Håll dina tankar klara och förstå att kraften skall man bemästra, den kan man inte kräva att få...


5) KUAN YIN, den österländska vackra gudinnan hjälper oss med medkänsla och insikt. Hennes budskap till dig är att du kan omvandla alla obehagliga situationer till behagliga genom att se det fina i människor o situationer du möter. Vägra se nånting annat än det vackra och börja med dig själv. Var glad, omtänksam, vänlig och framförallt sann mot dig själv. Släpp perfektionism och kritiskt tänkande. Livet blir precis så rosa som du väljer att måla det .

Likes

Comments

​Vissa dagar är mer fullbokade än andra... Därav sent inlägg av denna lucka ...


Välj det kort du dras till...  Vad Gudinnorna har för råd till dig får du veta efter 22 ikväll 💕


Likes

Comments

I lucka 15 finner ni detta : Mellan 20-22 kommer jag lägga ett kort för några som lämnat en kommentar ! Jag går inte efter ngn kö utan väljer på känsla 🌟


FÖR ATT DELTA : Lämna en kommentar och skriv blå eller lila ( d är vilken kortlek du önskar )

Likes

Comments

​inboxa mig din adress så kommer det blåa armbandet på posten 🌟

Likes

Comments

I LUCKA 14 hittar vi en gåva till mannen. Perfekt till dig som fortfarande letar julklapp.

Du får själv välja mellan det träfärgade eller det blåa. Dem har olika funktioner och betydelser ...

BLÅA : Är byggt på halvädelstenarna Lapis Lazuli. Denna ädelsten sägs vara perfekt för dig som önskar ha en lojal familjeman ;) Ädelstenen ger även mod , beskydd & kreativa idéer .

Stjärntecken Skytten

TRÄ: Jaspis skyddar mot otur och stress. Denna ädelsten har förknippats med magi i nästan alla kända kulturer och symboliserar vår önskan att skapa himmelriket på jorden.

Tvillingarnas stjärntecken


FÖR ATT DELTA :

Lämna en kommentar, dela inlägget ( alt tagga 3 pers ) och kika in efter 22.00 ikväll för att se om du vunnit !

Likes

Comments

Jag förstår att det ibland kan kännas som att man blir lite trampad på tårna av budskapen som ges. MEN ni skall veta att alla budskap som ni tar emot är 100% omtanke .

Det finns inga fullärda människor, vi alla kan utvecklas och bli lite bättre fast på olika saker. Det är lite det dessa kort jag lägger är till för, att hjälpa er att utvecklas o ta er framåt och igenom svårigheter.

Ta alltså inte emot era budskap som kritik för dem kommer till er för att hjälpa er att inte fastna i samma mönster.

Kram

Likes

Comments