Om Sunny. Sunnys riktiga namn är sweet sun och är ett svenskt halvblod med lite fullblod i sig men inte mycket. Hon är född 1995 vilket gör henne till en gammal dam men de märks inte i ridningen och märks även inte i hanteringen. Många frågar om hon är unghäst eller tävlingshäst men vi brukar bara skratta och säga de är hon verkligen inte hon har bara inte förstått att hon inte är så ung längre. Hon kan få sina ryk ibland men hon är världens gosate häst ändå.


Hon gillar när vissa av våra kompisar och mindre barn har ridit henne för då är de inte jag eller syrran på. Då blir de inte lika mycket hårt jobb så hon tycker de är roligt. Fast hon gillar även dressyrbanan så som hoppning. Dock hoppar vi inte henne ofta för hon har haft mycket problem med ryggen. Så vi sparar på den lite. Men jag tycker hon är en underbar häst att rida dressyr på. Hon är en välutbildad häst.


Hon har även en väldigt bra stam från flyinge på båda sidorna så som partisan och ganesco 503.


Min syrra brukar rida western, tömkörning, nh och jag kör oftast vanlig klassisk engelsk ridning så som hoppning och dressyr. Så får lilla dam på 1.70 m har en stor mångsidighet inom många grenar.
Detta var lite om min lilla sunny bunny bus och hoppas ni kommer tycka de är roligt att följa Sunnys och mitt liv. Kolla in min andra blogg också fast den handlar om min träning som mest.


Ha de gött så ses vi !!


Likes

Comments