PLÄTTAR TILL LUNCH

I samarbete med BOB och Buzzador har jag fått möjligheten att testa jordgubbs- och hallonsylt i squeezy burk. Den senaste tiden har det varit mycket bråk och skrik i vårt hus känner jag. Med en trött mamma, en arbetande pappa, en trotsig treåring och en fyramånaders bebis så verkar det inte alls gå som jag önskar eller som någon annan önskar för den delen. De femton timmar som lilleman har på förskolan har blivit lite av mitt andrum samtidigt som jag tycker det är så otroligt trist att vara utan honom plus att jag verkar ha en tendens att fylla mina dagar med för mycket vilket gör att jag blir stressad och genom det mer irriterad. Det är så onödigt - jag vet. Men så i förra veckan i ett försök att skapa en harmonisk och mysig stund beslutade jag mig för att göra plättar tillsammans med lilleman och samtidigt testa produkter jag fått hem.

Owen hjälpte mig att både väga, mäta, röra och steka plättarna och det var i stora drag en ganska mysig stund vi hade medan lillasyster sov. Just dessa stunderna är så viktiga just nu när det känns som om allt jag gör är skäller och gnäller på honom. Owen äter inte alltid plättar eller pannkakor/plättar så det är en chansning när jag gör det men denna gången åt han väl och han gillade särskilt sylten som han ville äta med sked gång på gång på gång. Jag valde att ha sylt och vispad grädde även om favoriten faktiskt är lite socker och citron.

Sylten i sig är gjord med mindre socker men smakar härligt gott och med en treåring så är flaskorna ett under för det blir kladdfritt och det gillar jag verkligen. Owen kan själv hantera flaskorna och det gör att han växer och känner sig mycket mycket större vilket också är ett plus enligt mig. Nu ser jag framemot att göra plättar igen!

#bobälskarpannkakor #bobsyltbuzz #pannkaka #buzzador

Gillar

Kommentarer