Välkommen till min blogg

Information om mig

Jag har haft blogg till och från under en väldigt lång tid.. jag minns inte ens när jag först startade, men kan säga att det va sjukt länge sen.

Det finns säkert någon av er som läser denna blogg som känner till mig sedan förr, men för er som är helt nya här så tänkte jag skriva lite information om vem jag är. Kan bli spännande, för knappt jag själv vet vem jag är.

Jag heter Gabriella Wennberg och är 28 år gammal. Bor i en liten by Tyringe, 1 mil utanför Hässleholm, Skåne. Är uppväxt i en ännu mindre by Broby, 3 mil utanför Hässleholm. Har bott här i Tyringe sedan 2 år tillbaka och jag trivs väll helt okej här.
Jag bor för tillfället med min mamma och min 4 åriga blandras tik. Hon är en blandning av husky och amerikansk varghund.

Jag arbetar som vårdbiträde på ett korttidsboende i Hässleholm kommun sedan 25 maj 2021. Jag trivs väldigt bra där. Första arbetsplatsen där jag verkligen känner att jag kommer lätt i kontakt med kollegor, chef och samordnare. Bättre ställe kan man inte hitta.
Jag studerade handel- och administrationsprogrammet i gymnasiet. Vilket jag nu i efterhand ångrar, då det har varit väldigt svårt att få ett jobb inom handel. Studerade lite inom komvux, omvårdnadsutbildningen. Men hoppade av då jag fick ett assistansjobb.. vilket jag med ångrar. Men planerna är att jag ska börja studera till undersköterska till våren 2022.

Jag är en väldigt blyg och tillbakadragen person. Om jag kan slippa att va i centrum så gör det. Är inte den som gillar att prata inför grupper eller liknande. Har varit så under alla mina år. Har kanske blivit lite modigare med åren, men är fortfarande delvis blyg och tillbakadragen.
Annars är jag väll oftast glad och trevlig person, finns där för mina nära och kära. Spontan, vill göra mycket på en och samma gång.

Fotografering är något som jag verkligen trivs med. Brukar fotografera en hel del, natur, djur och porträtter. Har även en instagram, där jag lägger ut alla mina bilder så att man kan få en blick i det.
HÄR ÄR MIN FOTOGRAF-INSTAGRAM

Andra intressen som jag har är bilträffar i alla olika slag. Har även fastnat i detta med diamond painting, beroendeframkallande enligt mig. Kan sitta med det i flera timmar.
Målar även canvastavlor, när känslan faller in. Älskar matlagning, gärna att prova nytt recept.

För att inte inlägget ska bli allt för långt och drygt att läsa, så tror jag att jag stoppar här. Men skulle det vara något ni undrar över, så tveka aldrig att höra av er

Gillar

Kommentarer