Beställningar

Hej på er, hoppas ni har det toppen under januari vädret. Det är verkligen fram och tillbaka mellan snö och regn. Man skulle vilja att det var det ena eller det andra eller hur?

Jag har haft lite mer beställningar på cafét nu några helger och det är superkul. Jag får oftast beställning på tårtor och då vanlig prinsess. Jag har haft nu två helger i rad två prinsess tårtor då den ena skulle vara ljusrosa med lite prinsesstema och då hade dem med en docka dem ville skulle sitta på så det blev lite rapunzel tema på tårtan. Då med den ljusrosa marsipanen och så gjorde jag ljusgula blommor, blev riktigt nöjd med den tårtan. Den andra tårtan var till en babyshower, så jag köpte ett par små söta blåa porslinskor som fick stå uppe på tårtan bredvid 3st rosor som var i färgerna blåa och vita. På kanten så stod det baby boy och så skrev jag "Grattis" uppe på tårtan. Jag blev så himla nöjd med dem båda. Dem blev fina och samtidigt stilrena, inte så himla mycket på dem så det såg kaos ut, utan bara lite saker på. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om dem, vore kul att veta.

Jag försöker bli bättre på detta med bloggande för tyckte det gick bra innan jul och jag la upp en gång i veckan sen tappade jag igen vid jul för hände så mycket annat just då. Men ska försöka bli bättre igen och försöka lägga upp en gång i veckan, för gillar att lägga upp lite olika bakverk och lite bilder på cafét så ni får se hur det ser ut. Jag måste bara hitta den tiden att sitta och komma på vad jag ska skriva. Sen har jag en fråga, Vill ni att jag lägger ut recept eller lite annat också så jag varierar. Har lagt upp tidigare på när jag hade jul dekorerat och när jag skaffat nytt bord till cafét. Vill gärna veta vad ni är intresserade av att läsa om.

Ha en fortsatt trevlig dag✨

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,