Är hemma och är sjuk med 39 graders feber! (inte kul) Men igår så fick jag veta att det gick inte att laga min telefon : ( , men jag fick en ny telefon! Min pappa hade vart och hemtat min telefon som låg i ett paket! Först trodde jag när jag öppnade paketet att det var min gamla telefon men då sa min pappa att jag fick en eksakt likadan telefon som jag hade innan! så det var ju bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej ville bara säja varför jag inte har lagt upp något på nattstad! Det är så att min mobil var sönder så jag kunde inte fota det jag har gjort eller så! ( jag använder typ bara min mobil till allting så det var ganska så fruktansvärt att leva utan sin älskade mobil och sina medier) sååå fruktansvärt!!! hehe skoja bra, så farligt var det inte! Men ikväll så har jag backat rätt så snygga cupcakes så jag tog en bild när dom var klaranså att ni kunde se dom! ♡♡♡Likes

Comments

Mamma och jag hade vart i affären för att handla mat och då såg vi cocosnötter som vi senare köpte och ni anar inte hur gott det var!
Likes

Comments


Likes

Comments

Hej idag så ville jag vissa ett iPhone skall som jag köpte på marknaden i lördags som jag tycker är jätte gulligt! Och sen så köpte jag en keps som jag tycker är sååå cool! Sen har jag väl inte gjort så mycket mer en att jag vart och shoppat med min mamma!
Likes

Comments

Snacks till en film som heter (jorden runt på 80 dagar) man vill ju vara lite nyttig!


Likes

Comments

Jag har börjat sticka!! Började tycka om att sticka det trodde jag faktiskt att jag inte skulle göra men iallafall ni som vet så finns det en affär som heter TGR och där finns det massa biliga saker och då hittade jag garn för 10kr!


Likes

Comments

Idag och igår har jag shoppat lite saker! Kram


Vi hade vart på en chips-fabrik som man kunde köpa direkt ifrån! Företaget heter raffel!

Lite panda godis med!En flise tröja!

Två par byxor och strumpor!

Likes

Comments

Köpte lite saker som jag tänkte visa er!! Fast jag köpte bara ett kläddes plagg!😋😄
body shop

bik bok gummisnodar

hm

panduro

Likes

Comments