Igar gick vi till en jatte vacker park och hade oss en picnik med bananer,aqua,daim och hemma gjorda kanel bullar :D gott!!

som jag bakade . status , status ;D haha

Sen promenera hem i en timma (pphhuu)(torka SVETTET LITE)HAHA

faktiskt sa saknar jag alla redan kanske for man vet att man inte kommer foran nasta ar och ska pussa och umgas me alla ..hoppas alla mar lika bra som jag lamna er ialf :D

sen kolla pa decka tv, for dom pratar bara spanska sa man somnar hur trakigt det ar haha ..och at lite kina mat   -,-  haha forsokte gora en kines ?? haha

aja men ga in pa msn ofta , Alright? :D pusss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

                                       JAG HAR BLIVIT MOSTER!!

                                                     :D :D :D

Inatt,den 1 November fick cindy en vacker frisk  liten pojke, joseph elias.

är så glad ätligen så har han kommit till oss

Åker nu nästa vecka för att se han,  ses i januari igen adios ;) :D

Likes

Comments

Har beställt biljetterna nu till spanien , gran canaria , betalt och klart härligt med lite värme och sol skulle vara 27 grader där nere nu :D

08-02-23   and im in the air

 

Likes

Comments

nICE :D 

fick ett jätte vackert guld halsband av hjärtat mitt :D så söt

JÄTTE glad..!!  love u 

 

Likes

Comments

Robert's tecken hehe =)

VÄDUREN -

Om din pojkvän eller man föddes i vädurens soltecken kanske du redan är medveten om att han är aggressiv, energisk och rastlös. Han rör sig inte. Han skroderar. Han är kanske opraktisk och impulsiv men han har fantasi och är dynamisk. Han får saker och ting att hända. Om du går ut med en vädur kan du aldrig säkert veta var du slutar. Men vad ni än hittar på kommer det att vara spännande. Du vet också att han kan vara generös ett ögonblick och njugg i nästa. Han kan göra dig galen men du älskar det.

 

Du älskar det för den man som föddes i vädurens tecken utstrålar sex. Han har en dominerande personlighet som gör honom otålig när det gäller regler och konventioner. Här är en man som inte är intresserad av missionärsställningen när han går till sängs. (Om han går till sängen. Den man som är född i vädurens tecken kan vilja ha samlag ovanpå en bil, i en motorbåt i full fart eller i en överfylld buss!)

Du kommer att få all den spänning och njutning du klarar av och kanske till och med litet mera. Det blir massor av skoj men det är litet grand som att spela krocket med laddade bomber. Varje minut kan något explodera i ansiktet på dig.

Han är svartsjuk. Han vill ha hela dig även om du inte kan ha hela honom. Vädursmannen kan vara en som hoppar ur säng i säng men av sin kvinna kräver han lojalitet och trohet. Om hon avviker från den smala vägen kommer kärleken att gå i kvav. Han är svartsjuk på var och en från sin bästa vän till tv-reparatören.

Säg aldrig åt en vädursman att du behöver tid för att tänka över saker och ting - han vill bara höra ett ord av en flicka: ja! Och oroa dig inte över vad som ska hända sedan. Hans stolthet är sådan att han bara inte tänker lämna dig med ett hej då, tack ska du ha. När han väl har fått in dig i sovrummet kanske han inte ens tillåter dig att ta av dig dina kläder. Han kan slita av dem. Han är ivrig att komma igång. Men han kommer inte att lämna dig besviken och han kommer sannerligen inte att tråka ut dig. Du får förmodligen en natt som du inte glömmer i första taget.

Du kan hålla honom kvar efteråt genom att säga trevliga saker om hans teknik - han är förtjust i smicker om det inte är alltför ofördolt. Men kom ihåg: Vädursmannen är inte dum. Han är bara så imponerad av sig själv att han troligen uppfattar smickret som en underdrift.

Om du vill ha ett lugnare liv i hemmet är väduren inte en lämplig partner. Han är en föregångsman. Men bakom allt prål och all glamour kanske du kan ana en märklig sårbarhet - den hos en liten pojke som behöver en mamma som tar hand om honom. Var och en som genomskådar hans ytliga glitter vet hur hans hjärta skall vinnas. Han kommer att vara lojal, uppriktig och tillgiven mot den person han älskar.

Han har en fin känsla för humor och tycker om att kvinnor är lika intelligenta som attraktiva. Han är klyftig och kan snabbt ge tillbaka med samma mynt, vilket han utnyttjar för att avslöja spel och tillgjordhet hos andra.

Han är bra på att genomdriva saker och ting. Han är rättfram men insisterar på att få det på sitt eget sätt. Han kommer förmodligen att tjäna en hel del pengar men han har föga framgång i att behålla dem. Han tycker alldeles för mycket om extravaganser och tror att spenderande av pengar är ett sätt att visa prov på sin makt.

Ditt problem kommer att vara hur du ska kunna hålla jämna steg med honom. För det kommer du att vilja göra
 

Likes

Comments

Som sagt var i Frölunda igår och kneggade med tjejerna som ville senare på kvällen ("efter vattenkriget vi hade haft i en timma") haha till en B kvartetskrog som det bara var fullisar =) !men det fula var att vi var där i 2.5 timma och sen till en kille på efterfest som bara var 23 men 16 år i huvet som visade sig ha Aggrissions problem jag skojar inte , stora också! han kom näsa mot näsa mot mig och började skrika som en galning för jag och genet hade en diskussion (och ja det stavas så) vilket pucko asså haha skratta hela vägen hem tjejerna så klart följde med mig 2 sec tog det för mig efter han stog där och leker häfftig tills jag var ute med tjejerna och mobba han från gården nedanförl haha skämtosido puko bajs var han hehe .. No fucking respect fucker ! Hahaha idag när jag vaknade straffade dom mig med en häfftig baksmälla ! Bra där =D -N

Likes

Comments

Tja! Nu e jag i frölunda med tjejgänget och lagar god mat och en kaka som jag hoppas ska bli en kladdkaka hahah vilket ställe frölunda, ne ursch haha Slutar på min kurs på fredag , Härligt ... undra om man ska köpa ngt till min lärare han har varit helt grymt cool hela tiden haha Ähh kanske en jack"wisky" :D GULD vill ha ! testade mitt önske halsband idag oxå hoppas jag får den !! Mitt hjärta du vet min julklapp nu :D

Likes

Comments

 shet e det med folk?!

Likes

Comments

 

Önska man kunde uttrycka sig hur man vill utan att alla ska börja hacka på en och bara blääää!!!

Tänk om man kunde gå fram till en tjej och dra av hennes löshår! fan va kul =D haha My next Mission !  Hahaha

 

Tänk om man kunde simma naken utan att få sjöalger i röven?!

Ah tänk att vi människor har många problem ,kö till toan, bäbisar som grinnar i örat på en , stora snoppar heyhey ;D , att fastna med klacken i avenyn , ahh you name it!

 

It Sucks !c !

 

tRädgår‘N  =)

 

 Just have Fun!

Likes

Comments