Vilka underbara 2 veckor jag hade med min underbara älskling. Vi hann verkligen med om mycket medan han var här och hälsade på mej.

Allt som har hänt har varit så himla underbart. Det går inte att beskriva hur underbart det var att ha honom här hos sig, man önskar det fanns en lite version av honom som man kunde ha med sig var man än går. Men, det kan man ju inte och så finns det inte någon sådan av hoonom.

Jag älskar honom otroligt mycket och jag är så glad att han kom hit och friade min födelsedag, midssommar och hade riktigt underbart med mej.

Kyssas och kramar till bara honom. I Love U Bujar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

så nu har man haft födelsedag. denna gången firade man den med älsklingen. vi hade jätte trevligt under hela dagen och på kvällen. vi var inne på avenyn när sverige spelade mot spanien sedan drog vi hem för att göra i ordningen oss inför kvällen på Ferdinand. vi hade hur sköj som helst. drack en jätte god drink där.

idag är det lathet som gäller.

kramar

Likes

Comments

Nu har man varit hemma över en veckan och 2 dagar sedan man kom hem från semestern på Teneriffa. Vilken vecka jag och mamma hade där ner. Det var hela tiden så underbart varmt och skönt. Från våran balkong kunde vi se ut över havet. Det var en riktigt lugn semester. 

Efter man hade kommit hem från resan så fick man besök av älsklingen som har varit här från torsdagen som var tills idag. Vi har haft det så underbart. Jag blir mer och mer kär i honom för dag som går. Jag älskar dej så mycket Bujar.

Kram

Likes

Comments

Nu har man kommit hem från älsklingen. Har varit där upp nu under helgen som var. Vi hade jätte trevligt. 
Torsdagen: Jag kom redan på torsdags kvällen vid 21:55. Så vi åkte hem till älsklingen med en gång och tog det lungt och såg på Hitman.. 
Fredagen:   På fredagen gick vi för att äta lite mat på en pizzeria. Där blev det pizza för baby medan jag själv tog bakadpotatis med skinkröra. Det var otroligt gött. Var även inne i butiken brevid och köpte lite godis. Riktigt gött. Från maten drog vi in till stan för att gå till systemet inför kvällen.. På kvällen satt vi först och såg på let´s dance och drack innan vi skulle bort till kåren. Runt 23 gick vi bort till kåren. Väl där inne dansade vi stortsätt hela tiden. Vi hade riktigt trevligt. Vi träffade även en av älsklingens kompisar. Efter kåren satt vi hos oss hemma hos älsklingen och började vi se på I am ledgent. Vi såg stort sätt halva filmen när älsklingen somnar. Så det var bara och stänga av filmen och gå och lägga sig för att sova.
Lördagen:  På lördagen bestämde vi oss för att gå ut och gå en sväng. Den svängen var i 2½ timme. Det var rikigt skönt. När vi kom tillbaka hem så la vi oss och såg klart filmen. Efter det så la vi oss för att vila ett tag. Vi sov en halv timme. Vid åtta tiden så började på man med maten och började se på melodifestivalen. Efter det så såg älsklingen på sitt älskade lag. Från det så drog vi in till stan för att träffa älsklingens kompisar för att festa med dem. Vilken kväll det var.
Söndagen:  På söndagen var det mest lata dagen. Vi tog en snabb promenade bort till Ica för att handla mat för kvällen. Väl hemma satt vi oss i soffan för älsklingen skulle se på lite fotboll. Medan han gjorde det så somnade man i hans armar. Sov väl 1½timme. Sedan bestämmer vi oss för att börja se på Cloverfield men när vi hade sett ungefär i 10 min så går strömmen. Då var det riktigt svart. Vi bestämme oss för att ta och gå ner till pressbyrån och kolla om det är öppet. Men det var ej det. Så vi fick lån värme ljus av älsklingens kompis och tack för lånet fick han låna tändaren. Väl hemma igen så satt jag mej för att spela lite kort medan man väntade på att strömmen skulle komma tillbaka. När den väl gjorde det så såg vi vidare på filmen. Efter det började vi se Utlämnade men den såg vi inte klart på. För vi skulle se på 27 dresses. 
Måndagen: På måndagen så åkte vi in till stan för att äta lite kinamat. Efter maten så åkte vi bort till Svampen för att kolla på den. Där ifrån så åkt vi hem så älsklingen inte skulle missa jobbet. Som han åkte till efter 5 min hemma... Under tiden älsklingen var på jobbet så gick man till affären och köpe bröd och skinka till oss.. När älsklingen kom hem från jobbet så började vi se på dokumtären på kanal5. 
Tisdagen:  Sista dagen. Resan tillbaka till Göteborg..

Likes

Comments

Bujar, du är mitt allt. Jag vet hur jag skull klara mej utan dej. Jag älskar dej med hela mitt hjärta och det kommer jag alltid göra. Det är du som få mej att leva.

Jag vet inte hur jag skulle klara mej. Du är min ängel, som finns där när jag behöver dej.

Jag älskar dej otroligt mycket.

Din prinsessa

Likes

Comments

GRATTIS TILL MIN PRINS!

Igår hade min underbara älskling sin 23 åringa födelsedag. Jag älskar dej så himla mycket och du skall bara veta hur mycket du betyder för mej och det hoppas jag att du alltid kommer finnas vid min sida vad än som händer.


Miljoner kyssar till dej min honsy.

Din prinsessa

Likes

Comments

>*.+.*.+*.+
+ . I* . * . ¤.*
* . Love¤ +
. ¤ You *. *+
+ . * + . * +.

 Du får mitt hjärta att slå miljoner slag hela tiden. Du är så himla
underbar, omtänksam och du bryr dej så himla mycket och det
är det jag älskar med dej. Dej kan man verkligen lita på med
hela sitt hjärta.
Du är det bästa som har hänt mej på länge. Jag kommer alltid ha dej i mitt hjärta så länge jag lever. Du ÄR alltid min heta prins.  

Bujar, Jag kommer alltid älska dej med hela mitt hjärta.

Din underbara älskade prinsessa

Likes

Comments

Vilken underbara helg det har varit. Har varit hemma hos min underbara älskling i några dagar och kommit bort från allt för att vara med honom.

Det har varit riktigt skönt att få umgås med honom under dessa dagar. Det har varit en av dem bästa helgerna på länge. Tack för detta baby. Det var så skönt att åka iväg med dej och umgås med dej en hel dag i Finland.

Du är den undebaraste som finns.

Du kommer alltid finnas i mitt !!

 

Du är mitt ALLT!

Likes

Comments

Kan dagar verkligen gå så fort som den gjorde när min underbara baby var här och hälsade på mej.  Det var verkligen full rulle hela tiden medan han var här. Allt från grilling ute vid havet och en hel dag på Liseberg.

Det var inte en dagen som de inte fanns saker att göra. Man kan säga att vi var upptagna hela tiden med olika saker. Det är bara synd att vi inte fick med oss Kameran ut när vi var iväg och tog kort.  Men, det är inget man kan göra åt nu.

Om ett tag får man träffa honom igen. Fast då är vi på väg till mitt älskade FINLAND under en kryssning. Längtar efter den kryssningen.

Puss o kramar till min sötis till baby.

Likes

Comments

nu är denna jobbveckan snart slut för min del. och det kommer bli skönt med lite ledighet. kommer att dra till landet för att vila.

snart kommer min sötis hit

Likes

Comments