Header

Hejsvejs!:)

Ja idag är det fullt upp. 2 kalas i Skåneland. Först en sväng och fira låssas kusin med mamma och sen vidare till nästa kusin!

Likes

Comments

Hej hej! :)

Halva veckan avklarad. Sååå himla skönt! Har varit så sjukt trött hela vecka och har just nu ont i halsen och träningsvärk i hela kroppen så ser fram emot helg snart. 11:15 imon!! Sen sovmorgon och sluta tidigare på fredag för att vi är så bra och ändra vårt schema lite som vi vill. LOVE LIFE (lånar det av dig min lilla brownie<3 http://nouw.com/ameliasiegers ).

Hur som helst. Idag slutade jag vid klockan 13:!0 och då hade jag och Lovisa bestämt att vi skulle fika. Vi hamnade på espresso house. Hatar att det inte är så mysigt där men dom har sjukt god chai latte så kan leva med det. Om inte annat är jag inte där så ofta. 

Men jag älskar verkligen att bara sätta sig med en kaffe eller fika eller något och bara prata med en kompis eller kompisar. Man pratar ju verkligen om allt. Vi satt där i säkert 1 timme minst innan vi gick. 

Likes

Comments

Dag två i skolan är avklarad och jag samt några i klassen hade bestämt att vi skulle dra och fika efter skolan för att fira våran reunion eller vad man ska säga. Fett mysigt! Efter fikat så drog några hem och vi andra gick på stan en timme eller något. Jag hittade en klänning och topp. Blev såååå förälskad i klänningen.

Bussen gick hemåt vid 15:50 och så fort jag kom hem så åkte jag in igen med pappa & Lisa för att köpa presenter och så till mamma som fyller år imon. Så vi var där inne någon timme till.

Väl hemma (igen) så käkade vi och sen fick jag någon kick och slängde på mig träningskläderna och gul ut och sprang drygt 2 km. Sååååå skönt! Inte tränat på ganska länge och för första gången i hela mitt liv pallade jag springa hela elljusspåret. Måste på något sätt tränat upp min kondition för det kändes inte så jobbigt och jag fick inte håll eller någonting. Så stolt över mig själv!!!! Så ska tag i mitt liv igen och börja träna på riktigt.

Likes

Comments

Jaha då var det dags för skola igen. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Menar börja stiga upp kl 6 på morgonen.. Inte så kul! Fast sen att jag får träffa alla igen är ju alltid kul. Tycker vi kunde börjat vid typ 9 så hade det blivit prima! Kan hoppas att dagen går hyfsat fort om inte annat. Slutar vid halv 4. Längsta dagen jag någonsin gått i skolan haha.

Likes

Comments