MIAMI, USA

Nu i december har jag varit på vääärldens resa!! Vi var borta i lite mer än 2 veckor och besökte 4 av USAs mest välkända städer. Ja tänkte att jag ska ägna ett inlägg till varje stad för att kunna gå lite mer ingående och ge mer specifika tips, så nu under juldagarna kommer det komma upp ett inlägg om dagen.

Första stoppet på vår lilla tripp blev Miami! Hit åkte vi mest för att det var billigast att flyga hit, en biljett med Norwegian direkt till Fort Lauderdale kostade bara 1500, så det var ett riktigt kap! Men sedan så ville vi även få känna på lite värme efter en kylig sommar och höst här hemma i Sundsvall. Eftersom vi inte hade några speciella planer i Miami så var vi endast här två hela dagar men det var alldeles lagomt.

Boende

Vi bodde på ett hotell som heter Kent och det ligger alldeles intill stranden på South Beach. Det var riktigt fräscht med en stor king-sizesäng och största tvn vi båda någonsin sett. Den var längre än Månsson till och med, men det kanske inte är så svårt.... Servicen vad bra och personalen var supertrevlig. Vi betalade kanske 1000 kr/natt här så det är ungefär som i Sverige med en likvärdig standard för det priset.

Mat & Dryck

Eftersom vi endast var här några få dagar så hann vi inte utforska matutbudet något speciellt. Ett ställe jag kan rekommendera är NakedTaco som ligger en gata bredvid huvudgatan som är Washington Street. Här serverade de tacosliknande tapas och det var riktigt gott! Deras Margarita var också riktigt bra.

Att göra

Vi hann ändå med en hel del under våra dagar i Miami. Dels hann vi ligga på stranden några timmar båda dagarna, sedan var vi och shoppade lite på Lincoln Road och vi åkte bort från Miami Beach in till Miami och kollade på massa graffitimålningar i ett område som heter Wynwood Walls, vilket var riktigt häftigt! Jag älskar ju flamingos som många av mina vänner vet och det passade så bra att jag hade min flamingotröja just denna dag. Vi hann även med en utekväll på nattklubben Rockwell som jag rekommenderar. Fritt inträde och öppen bar för alla tjejer, vem gillar inte det?

Gillar

Kommentarer