LAS VEGAS, NEVADA

Nästa stopp på våran resa blev LAS VEGAS för att besöka Krizzy. Las Vegas är ju en stad man har sett på många filmer och ett ställe man alltid velat åka till. Frasen "what happens in Vegas, stays in Vegas" har man hört enda sedan man var liten. Vi fick bo hos Krizzys bror som bor i ett område kallat Summerlin och ligger en bit utanför stadskärnan. Det var så snällt att vi fick bo hos honom och det var riktigt smidigt att ta sig runt då vi hade Krizzys bil. Vill du spela lite eller bara ha en kul kväll rekommenderar jag verkligen att åka till Vegas. Men du behöver bara 2-3 dagar här innan du känner dig nöjd kan jag garantera.

Åker du till Las Vegas rekommenderar jag dig att både se det "gamla" och det "nya" Vegas. Den gamla delen heter Freemont Street och det här var huvudgatan för många år sedan. Hela gatan är under ett tak som är som en tv-skärm vilket var riktigt häftigt att se. Sedan ska du såklart se The Strip både på dagen och på kvällen för att se kontrasterna. På The Strip ligger alla stora casinon som Bellagio, Ceasars Palace osv som är med i många filmer. Utanför Bellagio kan du även se den spektakulära vattenshowen som är varje kvart. Övriga tips är att ta en dagstur till Valley of Fire. Det är som ett naturreservat som ligger en timme utanför Las Vegas och det kostar endast 20 kr att få komma in i parken. Här finns röda/rosa/lila/gula/ stenar mitt ute i öknen, så coolt! Har du tid och råd rekommenderar jag också att gå på en av alla shower som erbjuds. Vi hade bokat in oss på en show men den blev tyvärr slutsåld så företaget hade sålt oss biljetter utan att veta hur många platser som fanns kvar, helt sjukt! Men som tur är fick vi våra pengar tillbaka och de var väldigt vänliga.

Så, om du är spelsugen/partysugen men även lite intresserad av öken rekommenderar jag Vegas. Jag hade några riktigt roliga dagar här och det var så härligt att få umgås med Krizzy och hennes bror.

Gillar

Kommentarer