Mitt första inlägg!

Som ni hör på titeln så är det här mitt första inlägg. Med tanke på att detta är mitt första inlägg så tänkte jag beskriva meningen med skapandet av denna blogg, men även beskriva mig själv och hur jag är som person, så ni helt enkelt får chansen at lära känna mig lite grann! Meningen med bloggen!

Skapandet!

Jag skapade denna bloggen för er andra som är precis som mig, ett högt troende och äkta Harry Potter fan. Meningen med den här bloggen är att föra alla häxor och trollkarlar där ute närmre varandra, att få diskutera med andra som är lika kunniga som mig. Jag är nämligen den ända i min familj som är en "Harry Potter nörd" om man får säga så. De andra i min familj vet inte lika mycket om Harry Potter som mig, de kan tex inte basic stuff i Harry Potter som tex "vad heter alla elevhemmen på Hogwarts?". Därför kan jag liksom inte snacka så mycket Harry Potter med dem då de inte förstår lika mycket som jag gör. Det blir då roligare att hitta andra i Sverige som kan lika mycket om Harry Potter som mig!

Om Mig!

Jag heter Emilia och är en stolt medlem av elevhemmet Gryffindor. Jag rider i verkligheten, därför har hästar en stor betydelse i mitt liv. Det kommer antagligen pga mitt hästintresse även komma lite hästrelaterade blogg inlägg, men mitt fokus sitter änsålänge mest på Harry Potter inlägg. Mina favorit karaktärer i Harry Potter är Ginny Weasley, Hermione Granger och Sirius Black.

  • Ginny har nyligen blivit min favorit karaktär då jag insett att vi har ganska mycket gemensamt. Tex att vi båda var olyckligt kära (jag är dock fortfarande olyckligt kär haha), vi båda är kära i en kille som är 1 år äldre och vi båda är den ända dottern i familjen.
  • Hermione har alltid varit 1 av mina favorit karaktärer ända sen jag varit liten. Där finns många skäl till varför hon är en av mina favoriter, hon är 1 av huvudkaraktärerna, i filmerna är hon ofta väldig självsäker vilket jag också är, rollen spelas även utav "Emma Watson" som är min favorit skådespelare i överlag.
  • Varför Sirius Black är en av mina favorit karaktärer kan jag inte riktigt svara på. Jag gillar helt enkelt bara skådespelaren och karaktärens inlevelse. Min favorit film utav Harry Potter är "The Prisoner of Azkaban" där Sirius Black även spelar en viktig och stor roll.


Detta var allt jag hade att säga idag, så hoppas ni tycker detta låter intressant och att ni vill börja följa min blogg! Dagen fråga, vilket elevhem är ni i? Om du är osäker, göt det officiella testet på Pottermore!

#Hogwarts #HPpower #swedishblogger #Swedishhogwarts #Gryffindor

Gillar

Kommentarer