Idag är det hela 36 (!!!) dagar kvar tills vi drar till FUERTEVENTURAAAA!!! WOOOHOOOO!!!

Det ska bli himla skoj och vi ser fram emot det som sjutton!

Detta innebär att vi måste börja fila på en musikspellista till Spotify, packlista och massa annat! Dessutom måste vi shoppa nikinis och andra bad och sol-grejer som vi kommer att behöva. Vet ni om någon bra sololja som ni vill rekommendera så kommentera i kommentarsfältet så har ni chans att vinna en souvenir från våran resa! Vi kommer sedan välja den person med bäst tips på sololja!

Vill ni se våran packlista och hauls inför resan, så gilla detta inlägget så vet vi det! Jag länkar även Spotify-listan, och allmänt krav på vad som krävs för att skapa den ULTIMATA musikspellistan till semesterresan eller andra event eller händelser. 

Tack och hej, vi hörs i ett annat inlägg 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallihallå!!

Nu har ni säkert märkt att vi inte har varit ute och rest på ett tag. Det har funnit olika anledningar till det, bland annat ekonomisk kris, då våra resepengar tagit slut och sponsorerna har fastnat själva.
Våran senaste resa då vi var och bland annat handlade mattor, fick ett abrupt slut. Vi fick på grund av oroligheter i världen ta oss hem och invänta en ny resa och nya upptåg.
Vi har nu varit hemma och laddat och fått ordning på våra sponsorer så att vi som vanligt ska få åka ut och upptäcka igen. Vi har för ett litet tag sedan planerat våran första resa igen som kommer att ske om ca två månader. Innan dess hinner vi ladda upp ordentligt!

Likes

Comments

Hejhej! Nu har jag och Nelly varit borta ett tag, och vi har hunnit göra massor av spännande saker. Bland annat shoppat mattor! Vi har även varit tvungna att göra lite mer tråkiga saker, som till exempel att plugga.. Även om vi är ute och reser så måste vi hålla igång med skolarbetet. Så två dagar i veckan sitter vi och ägnar oss åt plugg. En dag då vi intensivpluggar, och sedan dagen efter då vi läser om allt igen.
Michal hjälper oss då och då men det är oftast bara jag och Nelly som får fixa plugget själva, vi har dock hjälp av lärare över tekniska medel som till exempel Skype :)

Likes

Comments

För exakt 1 år sedan var jag och Nelly i Israel och Palestina. Herregud, hur sjukt är inte det?
Vi har tänkt på resan varje dag i ett helt år, ända sedan vi kom hem dendär kvällen på Landvetter flygplats. Man får ju nästan lite tårar i ögonen 😢

Vi skulle ju ha åkt dit i år oxå, men vi fick inget ekonomiskt söd, så det blev ingen resa denna påsken. Men vi hoppas på att återvända på ett privat ärende med Herr B. Bergholm (aka Nellys pappa).

Mer om Israel- och Palestina resan och den som komma skall, kommer i ett senare inlägg!

Likes

Comments

Idag har vi varit på lite marknader. Jag och Nelly har kollat lite orientaliska mattor åt hennes pappa. Även jag ska ha ett par. de är sjukt fina och är väldigt personliga. Som elev på en designinriktad skola så uppmärksammar jag väldigt mycket design av olika slag. Varje gång jag är utomlands så letar jag alltid efter inredningsdetaljer som jag kan ta med hem. Man kan säga att jag samlar.
Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, eftersom att vi ska röra oss ifrån det caféet som vi sitter på, och därför kommer jag inte ha något wifi. Vi uppdaterar senare när vi kommer hem igen till hotellet ikväll!!
// theresaLikes

Comments

Just nu sitter jag och Nelly på ett möte. Mötet handlar lite om våran resa och den vi hade senast. Michal och några andra sitter och diskuterar valutan, och visumen osv. Rätt tråkigt att lyssna på...
Klockan börjar bli mycket, och det märker vi av, då vi börjar bli väldigt trötta! Vi saknar våra sängar på hotellet, men inte minst saknar vi våra pojkvänner! Herregud, ett par veckor till utan dem kommrr bli jobbigt. Detta är min andra resa under tiden jag haft ett förhållande med Nick. Nelly har hunnit varit på tre resor under tiden hon var tillsammans med Alex. Man börjar ju verkligen vänja sig vid att ha ett förhållande igen, så det blir jobbigare och jobbigare hela tiden. Men resorna kräver detta, så det är bara att stå ut helt enkelt!

Snart ska vi tillbaka till Hotellet och sova, det ska verkligen bli jätteskönt! God kväll!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Vi har tyvärr inte kunnat blogga på ett långt tag. Allt plugg i skolan, ekonomiska tvister med våra sponsorer och såklart all eran fan-mejl har tagit våran tid de senaste månaderna.

Just nu befinner vi oss på semester, tyvärr på hemlig ort, eftersom att vi har så många fans som hela tiden försöker söka upp oss numera...

Vi bor på ett hotel som ligger precis vid stranden. Hur härligt som hellst! Idag har vi bara ätit, badat och surfat.

Just nu sitter vi i baren och snackar med några danska upptäcktsresande män. De kom till hotellet igår kväll, och har inte släppt oss med blicken sedan dess. Dom kom direkt från Buenos Aires, och berättar vilda historier från när de klättrat upp på Jesus-statyn. 

Håll i hatten!

Nelly hälsar skål på det!

Solat har vi ju såklart också gjort! Vi jobbar ideligen på brännan. Vi har också med oss våran ekonomiansvarige charmör Michal, som vi lärde känna på en utav våra många resor.

Likes

Comments

Vi har inte bloggat på ett tag nu för det har varit så mycket. Tyvärr kommer vi nog inte blogga så mycket i Israel som vi hade önskat. Men däremot kommer hela gruppen som åker ha en blogg där vi kommer blogga varje dag! Visst kommer vi försöka blogga lite på denna när vi är där nere men det kan vara ganska svårt då jag tror att vi kommer ha väldigt mycket annat i våra tankar. Men vi ska försöka blogga så gott det går! Länken till vår andra blogg är Lundbyontour.blogg.se
Lägger in till random bilder från det senaste!

Puss och Kram till er som läser! Ni är bäst!

Likes

Comments