Hej alla läsare ...

Idag ska jag inte göra så mycket jag ska bara typ fixa mig gå över till Linneas och äta middag med henne och några andra tjejer. Och sen ska jag köpa en ny laddare till min mobil bara för att mina andra laddare slutade fungera och jag vet inte ens Varför ..

Peace

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag älskar den här sången seriööst liksom Drake O Rihanna borde verkligen dejta
Take care

Peace


Likes

Comments

Fyyfan vad billigt en skal för bara 30kr jag köpte min min skal för 150kr

PeaceLikes

Comments

Rubriken säger allt....


Likes

Comments

Hej jag heter Melissa Davidsson jag är liksom 19 år gammal jag är singel bor i Norrköping , jag kan inte leva utan min mobil , jag har en tatuering på min hand där det står U are beautiful just way you are ... Men på Ryska. Jag har bott i New York City Matthattan.. Jag jobbade som Khloe Kardashian Assistent , och efter några månader fick jag sparken och jag typ flyttade tillbaka till Sverige men ska åka t New York snart min dröm är att bli en modell, jag älskar killar som är snälla mot sina tjejer gråter när han och hans tjej har fajt , vågar hålla hennes hand mitt i stan ... Och killar som inte bry sig vad andra säger.. Jag bor med en vän jag flyttade hemifrån när jag var liksom 14 år jag flyttade inte faktiskt mina föräldrar slängde ut mig , och jag bodde med mina vänner till jag blev 16 år sen bodde jag med den tjej jag fortfarande bor med ... Så här är min historia

Peace

Likes

Comments

i wanna have that .. She is lucky girl ...

Likes

Comments

Jag är Skit trött nu ska lägga mig natti natti

Fuck haterS

Peace

Likes

Comments

Jag kommer ihåg tiderna vi bruka leka fru&man När vi trodde att vi var gjorde för varandra när vi hade sex i din grå vita soffa allt jag kunde tänka på var är han verkligen den rätt men jag lyssnade på min hjärta istället för min hjärna.. Vi hade sex och sen efter några dagar sen visade det sig att allt var lögn.
Du gjorde allt för att komma under min byxa du sa till mig att jag var den rätta och du var den rätta för mig .. men har du tänkt att det kan hända så på din dotter eller din syster ? Jag vill bara säga lyssna inte alltid på din hjärta den är lätt övertalat lyssna på din hjärna istället den vet vad som är bra för dig.

Peace

Likes

Comments

I just wanna to say I am back bitchez


Likes

Comments