Heisann. Nå er det en stund siden sist og det har vært herlig med en pause. Mye har skjedd siden sist og jeg lurer sånn på om jeg skal begynne å blogge igjen eller om det er for tidlig å begynne enda. Det har vært så utrolig herlig med en pause men samtidig kjenner jeg at jeg savner det litt også. Men jeg lurer da på om det blir for tidlig å begynne for hvis det er det så kommer jeg fort til å bli blogglei eller føle jeg har ingenting å blogge om. Noen meninger?

​Om jeg kommer til å begynne å blogge igjen så blir det nok kanskje skifting av bloggnavn også, grunnen til det kan jeg gå mer innpå hvis jeg begynner igjen.

- SUSANNE WAAGE

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God morgen dere.
Da har jeg endelig kommet meg i taxien. Våknet med magesmerter i nede del av magen på venstre side og det har ikke gått over så det gikk litt saktere en det pleier i dag. Så jeg har enda ikke fått spist, men det tenker jeg å gjøre snart eller så får jeg gjøre det på skolen. Håper bare at det ikke er noe alvorlig, men satser på at det er ingenting. Men syns bare det var litt rart for den siden som jeg har vondt på kjennes hard i tillegg, når jeg kjenner på det. Jeg føler at jeg kan jo ikke akkurat være hjemme i fra skolen heller for jeg har jo så mye fravær. Men heldigvis er det bare medietimer vi har i dag så det blir nok å sitte mye i ro som er bra for jeg sliter med å bevege meg for det er da smertene kommer på det verste, og de er helt ubeskrivelige. Jeg har og hatt problemer med kvalme, som kanskje har sammenheng med smertene, jeg vet ikke. Jeg har vertfall tatt smertestillende så jeg satser på at smerten vil gå vekk så får jeg vertfall prøvd å gå på skolen. Om jeg ikke klarer å være på skolen hele dagen så får jeg heller gå hjem for da har jeg vertfall prøvd, men tror nok jeg klarer å holde ut. Dessuten er det jo første dag og mandag etter vinterferien så det har jo litt å si om du kommer da og ikke føler jeg.
Oh fuck vet det dere hva som poppet opp i hode på meg? Jeg kan jo ikke slappe av etter skolen for jeg har jo en prøve å øve på, ja dere lese riktig en prøve. Syntes det er teit de har det første timen etter vinterferien men jaja. Det er en matteprøve så det sier jo sitt. Matte er et utrolig vanskelig fag syns jeg og jeg kan være sånn at jeg forstår det den timen og jobber som bare det og etterpå har jeg glemt det igjen. Så jeg sliter med å huske det men med en gang jeg får hjelp til å huske det så går det fint. Rart det der. Men nå håper jeg på at siden skolen har begynt igjen så blir det mer blogging for da har jeg mer å gjøre om dagene og da er det kjekkere å skrive om dagene også.

Jeg kom plutselig på at abonnementet mitt har gått ut så jeg skal egentlig ikke ha mobildata så det ble en litt rask avslutning her og i tillegg et bilde jeg har posta tidligere for jeg har sletta absolutt alt på mobilen å lagt inn på pcen, av bilder, for det tok så mye plass. Men ja, snakkes da.


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Hei dere.
Har vært dårlig med blogging i det siste men det har vært litt herlig å hatt litt avstand til bloggen også må jeg innrømme. Nå er vinterferien over for denne gang og skolen starter igjen i morgen tidlig. Nå har jeg byttet sengetøy og syns det er like herlig hver gang jeg tar på nytt. Nå begynner ikke bare skolen igjen, men jeg må begynne å trene igjen. Jeg datt av når vinterferien begynte så har det blitt litt mye snacks i ferien så det blir bra å komme i rutinene igjen. Jeg har og prøvd å sett etter jobber men finner ingenting, men jeg får nok bare ha tålmodighet for jeg trenger virkelig en jobb.

Nå må jeg få i meg litt søvn. Natti natt søtinger!


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Heisann.
Nå sitter jeg her i sofaen med en syk hund. Hun er virkelig ikke seg selv. Hun har vond mage så jeg våknet med å måtte vaske gulv i dag. Nå ligger hun bare her på fanget mitt. Jeg tror og det er noe galt med tennene siden hun spiser så sakte og rart. Så jeg må nok gå til vet. med henne. Stakkar, ikke greit når de små ikke er i form.

Får bare håpe at det vil gi seg snart.


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Etter å ha prøvd ut den hjemmelaga hårkuren for andre gang, bare denne gang sov jeg med den, så føler jeg håret mitt har blitt veldig mye bedre. Her er resultatet for denne gang og jeg er veldig fornøyd med hvordan håret mitt er blitt. Hårkuren består som sagt av olivenolje, egg og agurk. Jeg vet enda ikke om at det er noe forskjell på om jeg sover med det eller bare har det i en time. Så jeg vet enda ikke om jeg skal fortsette med nattkur men jeg tror at det er godt mulig ettersom at jeg fant til slutt ut hvordan jeg kunne ligge. Jeg har og ligget med hode ut av senga (på hodet) og massert hodebunnen. Jeg håper at det ikke tar alt for lang tid før jeg får lengde på håret igjen, for jeg må alltid stresse med å ta bilde med kort hår ettersom at det er så uvant osv. Jeg liker best å ha lengde på håret for å si det sånn. Nå tenker jeg snart å kjøpe en boks med multi vitamin tabletter. Men jeg må nok bare ha god tålmodighet og huske på å ta vare på håret mitt.

Men anbefaler på det sterkeste å starte med å lage og bruke hjemmelaga hårkur om du sliter med håret. Det hjelper meg 👍🏼


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Mm, hvor deilig er ikke det. Ha makaroni til frokost en gang i blant. Jeg har ikke hatt noe lignende frokost på lenge og det smakte utrolig godt. Nå har jeg bare drøyd ut tiden helt til nå, så nå er det snart på tide å børste håret. Nå kommer snart resultatet dere. Snakkes da.


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Hallais.
Da er det fredag dere, tenkt det! Det betyr det er helg og jeg skal nyte det siste jeg har igjen i fra ferien. Hvordan helga blir er jeg usikker på enda men det gjenstår det nok bare å se.

Nå ligger jeg her i senga, nydusja i pysjamasen min og hører musikk mens jeg skriver dette innlegget. Venter bare på at håret skal tørke så jeg kan børste det for det var noe av det jeg ikke tenkte på når jeg tok i hårkuren i går kveld. Jeg børster jo alltid håret om morgenen for det har kommet litt floker når jeg sover, så ja jeg GLEDER meg til å børste gjennom det nå ja, huff! Gleder meg til å se det endelige resultatet på håret når jeg har børsta det, om det har blitt bedre eller ikke.

Jeg prøvde forresten en sånn body butter, for første gang. Jeg fant den på kommoden som jeg har fått i gave og som ikke har blitt brukt enda. Så tenkte jeg at det må jo prøves. Og den var veldig effektiv, også lukter den jo helt magisk også. Om det er ønskelig så kan jeg lage et innlegg om den.

Men ønsker dere alle en fin fredag. Nå skal jeg starte dagen min for det har jeg ikke fått gjort helt enda.

- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Dette er ingen god morgen. Jeg er trøtt og egentlig tung i hele kroppen får jeg har ikke fått sovet noe særlig pga dette klisje jeg hadde i håret. Men fant til slutt den rette metoden som var å ta håndkle på puta og ligge me håret fritt😇 nå er det blitt utrolig ekkelt stivt og ja. Jeg føler det er grønne prikker overalt etter agurken og skal trygt si at jeg skal ha nytt sengetøy i dag.

Ekkelt? Ikke sant. Nå er planene å gå ned å dusje ut dette klisje og spise frokost med en kopp te. Resultatet legger jeg ut senere.


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Hei dere.
Litt sen blogging men har hatt en del ting som har skjedd i dag. Først reiste jeg jo på sykehuset så når vi da skulle kjøre hjem så streika bilen så vi måtte bli henta av en venn. I morgen så skal vi hente bilen igjen. Så hadde jeg huset for meg selv en liten stund så da utnytta jeg tiden på synge litt, JA jeg ELSKER å synge. Senere når mamma kom hjem så spiste vi chips og dipp og koset oss. Nå har jeg tatt i hjemmelaga hårkur, og har tenkt å sove med det i, som jeg har nevnt tidligere jeg skal gjøre. Kuren består av egg, agurk og olivenolje. Så skal jeg dusje det ut i morgen tidlig. Hvis håret ikke blir bedre så bruker jeg heller den andre metoden, å ha det i en time. Satser på at det blir bra. Gir dere en oppdatering om det i morgen.

Hah, "pene" bilder, men ja. Har ikke fått jobbet med spørsmålene som jeg egentlig skulle i dag men hele dagen krasjet jo så jeg får satse på at jeg ivertfall får det gjort i løpet av helgen. Dere har fortsatt mulighet å sende inn spørsmål. Så bare spør i vei :)

Nå er det nok leggetid for meg så får dere ønske meg lykke til me å sove med denne ekle kuren.


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments

Hei kjære søte lesere.
Da er jeg allerede i gang å svare på noen spørsmål. Innlegget kommer nok kanskje i morgen. Jeg gjør en litt annen vri denne gang, for det med spørsmål i kommentarfeltet var mer aktivt før føler jeg, men om du lurer på noe så er det bare å spørre i vei. Bare kom med spørsmål, kan spørre om hva som helst, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

Ikke ver redd for å spørre. Til mer spørsmål desto bedre. ALLTID kjekt å svare på spørsmål i fra dere.


- SUSANNE WAAGE ANDA

Likes

Comments