Vad har jag gjort?

Ja vad har jag gjort? Just nu känns allting waaay to much! Panik med att få bort allting från lägenheten, så mycket som ska fixas men vet inte ens vart jag ska börja. Min hy har aldrig varit så dålig som den är just nu, troligtvis på grund av stress..
Ångesten över att M inte kommer följa med till en början, hur sjutton ska jag klara mig utan honom?

Jag vet att allting kommer att bli bra i slutändan, att när jag kommer till Barcelona så kommer allting lösa sig och jag kommer känna mig lugnare, men tills dess kommer jag nog gå med den här klumpen i magen. Jag har egentligen det mesta fixat och klart. Det ända som är kvar är att boka tåg till Stockholm, och städa ur lägenheten. Så jag tror att jag stressar upp mig själv lite i onödan.

Just nu jobbar jag väldigt mycket med mindset bara för att fortsätta att ha rätt inställning och fokusera framåt med en positiv attityd, att allting kommer bli riktigt bra. Men det är inte bara.. Sen vill jag inte ens veta hur min inställning hade varit om jag inte hade gjort det, För jag ser ju faktiskt fram emot våran resa, och vårt nya kapitel i livet.

Häromdagen fixade jag apostille stämpel på våra personbevis som bara en notarius publicus kan göra, det behövs för att M ska kunna få ett NIE nummer där ( personnummer). Så alla förberedelser jag kan fixa åt M här i Sverige är nu avklarat. Och det känns riktigt skönt!

Kollade även på barnvagnar, jag är inte alls nöjd med den jag har nu. Jag vill hitta en som tar lite plats men som är rejäl, men då kommer det till att M är ganska lång. jag var inne på en Balios M men den är för kort i ryggen som de flesta vagnarna.. Och dom som är längre och ändå rejäl dom blir så stor och klumpig (tex emmaljungas). Sen är jag väldigt kräsen också...
Jag tror det blir att köpa en vagn i Barcelona istället så att jag slipper att frakta den emellan, sen vill man inte lägga för mycket pengar på det då han nog inte kommer använda vagn så länge till.


Sandra Unander


Sandra Unander


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229