Mina första dagar i Barcelona

Så i månads när jag landade så tog jag taxin till rummet som var bokat, lämnade mina väskor och gick ut och åt. Mitt sim kort funkade ända tills jag kom till rummet, där kunde jag koppla upp mig på Wifi men så fort jag gick ut så kunde jag inte använda telefonen.

Mitt i det så bestämmer jag mig att gå till metron och åka till Veronica, en svensk som jag har haft kontakt med ett tag, sagt och gjort så tog jag mig dit, japp utan telefon och allt!

Vi satte oss ute och beställde lite dricka och surrade. sen va klockan ganska mycket så åkte tillbaka till rummet.

Tisdagen så va jag ute och utforskade ganska mycket. Och fixade ett spanskt simkort! Jag gick runt på gatorna och kolla runt, in i vissa butiker.
Det är ganska tur att man har bra lokalsinne haha. Fixade även mina naglar då dom var helt förstörda efter allt packande.

Blivit mkt letande efter boende, på kvällen gick jag ut och tog ett glas vin och ringde på några boenden.

Idag så va min sista dag i rummet jag bodde på, så jag packade ihop, bokade hostel. Kontaktade taxi chauffören jag hade från flygplatsen som kom och skjutsade mig.
Droppade mina saker och åkte till Veronica, vi åt en buffé, helt sjukt vilken skillnad det är på buffé här jämfört med i Sverige.
Så mycket att välja mellan och man kan även göra en grilltallrik, man plockar ihop det man vill ha grillat och sen fixar dom det.

Vi ringde på några boenden så imorgon ska jag åka och kika på ett, det såg riktigt bra ut på bilderna så jag håller tummarna!

Det är verkligen sån stor skillnad här jämfört med Sverige, alla är otroligt trevliga lämnar ut sina nummer och ber en ringa om det är nånting som dom kan hjälpa till med.
Värdarna på airbnb som jag bodde på började leta boende och kolla runt med sina vänner osv.

Jag trivs otroligt bra och hoppas verkligen att jag får allting att funka här.

Sandra Unander


Sandra Unander


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229