Flyg biljett, lämna M i sverige?


Så ja det här med att boka flygbiljett... haha jag var helt loost! Jag erkänner, jag är 24 år och har aldrig flugit eller varit utomlands. Och nu ska jag flytta till ett annat land! Väldigt läskigt men spännande!
Nu när man ska flytta och inte bara på semester så vill man ju ha med sig lite mer packning än vad man har på en semester.

Där sitter jag vid datorn och ska boka en flygbiljett, frågan var om jag skulle ta en sista minuten eller boka långt i förväg, men jag valde att boka i tid så jag hade ett datum och kom undan relativt billigt. Jag satt med massvis med sidor uppe och jämförde och hade mig, många sidor behövde man ju gå vidare med bokningen för att se priset med bagage.

Till slut så tänkte jag på Momondo det har man ju sett och läst om överallt, jag började jämföra med liknande sidor också, men det var så behändigt när jag bara kunde klicka in när jag ville resa exakt hur många väskor jag ville ha med mig osv sen få fram billigaste prisen därifrån. Stark rekommendation om man är lika vilsen som mig!Så nu kanske ni reagera på att jag bara prata om mig själv och ingen biljett till M?
M kommer faktiskt få stanna i Sverige till en början, för hans skull av många anledningar.

  • För mig att se om jag klarar av att jobba eller inte
  • Jag kan yra på och lära mig gatorna utan att han behöver bli less på mig haha
  • Fixa alla papper som behövs
  • Kolla upp vilken skola han ska gå på, då jag vill ha sett den innan jag placerar honom
  • Om boendet och området är bra
osv osv

Hur jag känner inför det? PANIK! Jag har som högst varit borta från honom 2 nätter då jag låg på sjukhuset, då kom han även och hälsade på, annars har det varit en natt i taget väldigt sällan. Hela mitt liv kretsar ju runt honom och hans rutiner, jag vet att när han sover då är vi hemma, så vill jag göra planer med någon då så får dom komma till mig osv.
Så har ju mitt liv sett ut i snart tre år, så det känns verkligen som en mardröm att åka utan honom men jag vet att det blir det bästa i längden.

Det är som exet sa hur kommer det gå då? Du som inte ens kan åka ut utan att höra av dig flera gånger hur det går med honom? Och ja här pratar vi verkligen om att jag kan inte slappna av, det bara kryper i kroppen på mig och känns så fel när han inte är runt mig.

Jag kommer fokusera på att få allt fixat inför hans ankomst så fort som möjligt, och även försöka se det som en minisemester och försöka att komma på andra tankar. Nu har jag fixat nytt batteri till datorn då det var helt slut på så att vi kan skypa, då min telefon är full av sprickor och selfiekameran funkar inte alls på grund av det. Nu hade jag även turen att jag fick en telefon så nu har jag två alternativ. Så det kanske kommer underlätta saknaden lite granna. Men ja jag gruvar mig rejält för den biten, men jag har ju ställt in mig på att första tiden kommer bli väldigt jobbig.

Sandra Unander


Sandra Unander


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229