Va ett tag sen jag blogga nu, Igår va det fest och jag va så full och hade roligt som fan med roligt folk och bara njuter utav sommaren, fick 1 blåmärke på min rygg men vet inte vad jag har lyckats göra men sånt händer. Nu blir det en dusch och fixa sig sen ut och parta igen. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej. Är på bussen påväg till skoan och det regnar ute men men bara att se glad ut. Börjar blir så sjukt nöjd med mig själv så sen blir det gymmet efter 1månads uppehåll för har varit sjuk men bara att köra på igen. :)

Likes

Comments

Det har varit så skönt väder idag. Dagen började med att jag vaknade 11:30 och gick inte upp forsens klockan va 12:30 då strecket jag tre ägg till frukost. Sen kom min pappa och bad mig klippa gräset för 200kr så jag åt upp och sen va det bara att gå ut. På eftermiddagen så träffa min bästa tjejkompis. Det fick bli en kopp kaffe i solen. Sen blev klockan 21:30 så jag gick hem och fixade mig inför kvällen och jag är så trött så jag måste sova nu för imorgon är det skoan igen.

Likes

Comments

Hej idag ska jag nog åka till Trollhättan med bussen som går 14:38 så har lite bråttom har inte fixat mig än haha, sen blir det nog till att spela lite biljard med bästa kompisen lite bilder kommer nog upp senare puss så länge.😊


  • 15 Readers

Likes

Comments