Tre skäl till varför du ska rösta på AfS - Återvandringspartiet med stort Å

Det har väl knappast kunnat undgå någon att SD har vind i seglen och att de har en bra chans att bli Sveriges största parti.

SD verkar växa för var dag som går. De ökar i varje mätning.

Det är goda nyheter för Sverige.


Varför ska man då slösa sin röst på ett oprövat ”radikalt och rasistiskt pytteparti” utanför riksdagen?

Ett parti som SD avfärdar som ”haverister”.

Jag syftar givetvis på Alternativ för Sverige...

eller som SD kallar dem ”Alternativ för Sparkade”.


Räcker det inte för Sverige att SD blir största partiet?

Min slutsats är att det inte gör det. Av 3 anledningar:


1. Dels så finns risken att SD iaf utestängs.


2. Dels så är SD så populära nu bland folk (om än ej hos 7-klövern) att det faktum att de blir största partiet inte räcker för att chocka etablissemanget. Det är väntat. Blir ingen effekt på etablissemanget, vilket det däremot skulle bli om AfS kommer in.


3. Det finns även ett tredje skäl att välja AfS framför SD om man på riktigt värnar om Sverige. Man kan sammanfatta det med ett enda ord: DEMOGRAFI.


Om man jämför SD´s politik med AfS´ politik så framgår det vissa skillnader – till AfS´ fördel:


* AfS – totalt asylstopp.

* SD – kvotflyktingar (5000 st).


* AfS – extremt strikta regler för anghöriginvandring.

* SD – relativt liberala regler för anhöriginvandring.


* AfS – slopa biståndet till andra länder och satsa bara på katastrofhjälp.

* SD – väldigt generöst tilltagen budget för bistånd.


* AfS – repatriera flera olika grupper av invandrare, bla de som går på bidrag år efter år och ej lär sig språket utan lever som de gjorde i sitt hemland. I utanförskap.

* SD – utvisa kriminella invandrare samt frivillig återvandring.


* AfS – inga pengar till integration (kan man ej integreras av sig själv så passar man ej i Sverige. De pengarna kommer istället satsas på svenska medborgare / välfärden.)

* SD – satsar på integration


Slutsatsen blir att med SD´s politik så skulle folkutbytet fortsätta, om än i något långsammare takt. Problemen skulle öka. För att få problemen att minska så måste vi få till ett utvandringsnetto.


Även om vi stoppar all invandring idag så står vi med exakt samma problem i samhället som vi har idag. För att problemen ska minska så måste vi minska andelen invandrare i Sverige. Enkel matematik.


Sedan har vi givetvis detta med SD´s filosofi ”öppen svenskhet”. I praktiken spelar det ingen roll för SD om det är etniska svenskar eller inte som bor i Sverige och bidrar till samhället.


AfS tror inte på någon ”öppen svenskhet”. Enligt dem kan man inte ”bli” svensk.


Ideologiskt är det detta med synen på ”svenskhet” som skiljer SD och AfS åt. Själv tycker jag frågan är ganska ointressant. Det är politiken jag anser vara relevant.


AfS är ett återvandringsparti.

SD satsar på integration / assimilering.


Det har kommit ca 2 miljoner invandrare till Sverige de senaste decennierna. Ungefär var fjärde person i Sverige har idag utländsk bakgrund.


AfS vill skicka hem en stor andel av dessa 2 miljoner invandrare. SD vill att dessa 2 miljoner personer ska assimileras (”bli” svenskar).


Där har vi skillnaden mellan AfS och SD.


Bryr man sig om demografin, att svenskarna som ”ras” inte går under (eller blandas upp till oigenkännlighet). Då är det AfS som gäller och inget annat.


Spelar detta ingen roll, då kan man rösta på SD eller också röstar man på AfS, för att det kommer gynna svenska välfärden att skicka hem betydligt fler än bara de som är grovt kriminella.


Att rösta på SD är inte fel. De behöver bli det största partiet.


Men för att få ordning på Sverige så behöver vi även AfS i riksdagen, som kan pressa fram gränserna och tvinga SD att ibland göra avstick från sin lagom-politik.


Man måste inse att SD är så stora nu att de har för mycket att förlora på att INTE vara ”lagom”.


Vad Sverige behöver nu för att vända krisen är inte ”lagom” politik.


Jag är ledsen, men tiden för ”lagom” är sedan länge passerad.


Fundera både länge och väl Sverigevänner, innan ni bestämmer er för om det blir SD eller AfS som får er röst i höstens val.


Själv vill jag skrämma skiten ur etablissemanget. Så för min del blir det AfS. Det skulle ge en signal till 7-klövern som de inte kan ignorera. Vilket det inte gör att SD får ett bra resultat. SD skrämmer inte längre. Men om AfS kommer in... Oj oj, vilken skräll!


Det finns, som sagt, flera anledningar att välja AfS.


AfS behöver ca 250 000 röster för att komma in. Jag tycker att det vore märkligt om det inte finns 250 000 sverigevänner som bryr sig om Sveriges demografiska utveckling. Det skulle förvåna mig mycket om AfS inte kommer in i riksdagen i höst.


Rösta rätt! För Sveriges Framtid!


#AfS2018

#SD2018

Gillar