Alla till Kungsan!

Etablissemanget kallsvettas vid tanken på att AfS knackar på riksdagsporten.

Att de avbokar AfS från Kungsträdgårdens valfinal gör bara AfS ännu mer motiverade.

”Jag ger mig aldrig!” sa Gustav Kasselstrand, på torgmötet i Kristianstad, efter att de fått reda på att Stockholm Stad brutit avtalet beträffande fredagens stora valfinal i Kungsträdgården.

”EXAAKT!” svarade publiken.

Kasselstrand tackar Karin Wanngård, alla Kapten Klänningar i etablissemanget och alla åsiktspoliser, för att de varje dag ger honom nya anledningar att kämpa FRAMÅT FRAMÅT FRAMÅT FÖR SVERIGE!

Han kallar dem AfS´ bästa valarbetare. Kasselstrand gissar att AfS nu kommer få 1% mer röster i valet pga denna löjliga polisanmälan om HMF, som kom efter torgmötena i Malmö och i Lund.

I publiken har många med sig handskrivna skyltar med ordet EXAAAKT på. Det ordet har blivit ett ledord för Återvandringsturnén.

Anhängare låter numera trycka upp egna t-shirtar med ordet EXAAAKT. Tittar man på ett antal av AfS´ torgmöten är det lätt att förstå anledningen bakom detta.

Numera kommenteras AfS´ företrädare på twitter med kommentaren ”Exaaakt!”

AfS kallas skämtsamt för ”Exakt-Högern”.

”Sverige åt svenskarna. Svenskarna åt Sverige!” utropar Kasselstrand, till publikens hänförda jubel.

Kasselstrand fortsätter med att tacka alla ”missanpassade invandrargäng” som vid flera tillfällen stört vid Afs´ torgmöten.

Mest uppenbart vid mötet i Uddevalla, där någon till och med gick till handgripligheter mot både Markus Jonsson och mot Per Sefastsson. Det var kalabalik. Polisen verkade lite tagna på sängen och det blev närmast tumultartat.

”Tack för att ni gör reklam för vår återvandringspolitik!” fortsätter Kasselstrand.

”Tack alla ni som försöker bekämpa oss! Vi får bara ännu mer energi. Ingenting är så starkt som en idé vars tid är inne. Den idén heter Sverige åt svenskarna.”

Både före och efter talen spelade AfS låten Revolution med Stefan Andersson.

Kasselstrand har i flera tål menat på att AfS nu vill åstadkomma en ”demokratisk revolution” och ta tillbaka makten till folket, genom att Sverige går ut ur EU och genom att ”dränera det politiska träsket” och rensa upp bland myndigheterna. Både Public Service och Migrationsverket ska t ex läggas ner och startas upp på nytt. Fast i Migrationsverkets fall med ett nytt namn och ett nytt mål: Återvandringsverket.

Kasselstrand inledde mötet i Kristianstad med att säga att hela det svenska etablissemanget för krig mot AfS, för att AfS står på det svenska folkets sida.

Bara en halvtimme innan mötet i Kristianstad fick Afs beskedet att Stockholm Stad brutit avtalet och avbokat Kungsträdgården nu på fredag, med hänvisning till att AfS anmälts för hets mot folkgrupp i Malmö och Lund.

”Tiden för reträtt är över i det här landet! Vi Backar inte. Alla till Kungsträdgprden!” kontrar Kasselstrand.

”EXAAAKT!” hörs från publiken.

”vi ska samla tusentals personer i Kungsträdgården, från hela landet!” lovar Kasselstrand.

Under tiden får polis på plats avvisa en invandrare som försökt störa Kasselstrands tal. Det händer vid ett par tillfällen under mötet. Men i övrigt verkar det inte vara så många motdemonstranter på plats. Däremot ganska många åhörare.

”Vi godtar inte etablissemangets rättsvidriga övergrepp. Vi hävdar vår grundlagsskyddade rätt till möte i vårt eget land. De kan inte stoppa oss!” säger Kasselstrand.

”Precis som Gustav III´s statsomvälvning 1772, som utgick från Kristianstad, där Toll, som han hette, hade samlat sina trupper för att gå mot Stockholm för att avsätta den korrupta regeringen på den tiden, Hattarna och Mössorna, som vanstyrde Sverige. Nu som då, frågar jag er Kristianstad: Är ni redo att gå mot Stockholm?”

Han får ett rungade JA som svar från publiken och han kallar dem hjältar.

”I Kungsträdgården på fredag kommer vi att vara tusentals människor som står upp för yttrandefriheten och för svenskarnas rätt att vara herrar i vårt eget hus. Folk kommer att komma från hela landet för att protestera mot vårt korrupta etablissemang. Vi ska visa dem att en svensk tiger inte längre! En svensk ryter ifrån!”

Kasselstrands teori om HMF-anmälan är att den var planerad, för att ge Stockholm Stad en ursäkt att kunna avboka Kungsträdgården.

Kasselstrand berättar att de frågat polisen vad exakt som var anmält och att polisen sagt att det var något om ”Sverige åt svenskarna”.Det var en av poliserna på plats i Malmö som anmälde uttalandet.

Vilket man kan tycka är väldigt märkligt. Jeff Ahl har använt sig av det uttrycket vid nästan samtliga av sina tal. Det är ett citat från Per Albin Hansson, en gammal socialdemokratisk statsminister. Och nu som först reagerar någon? Man kan förstå att Kasselstrand anar en hund begraven. Det är inte alltför långsökt att köpa hans teori om att det finns en agenda bakom denna anmälan.

I anmälan stod det också att någon skulle ha sagt ”Alla muslimer ska ut ur Sverige.” Men det stämmer inte. Kasselstrand berättar att de sett på mötet noga i efterhand för att dubbelkolla – och ingen av talarna sa detta.

Att etablissemanget försöker stoppa ett politiskt parti från att hålla möten är, enligt Kasselstrand, ett tecken på att Sverige inte är en demokrati.

”Men det kommer inte att fungera. Vi ber inte om ursäkt för vår egen existens.”

Alternativ för Sverige står för sunt förnuft, hög energi, bred kompetens och att de talar klarspråk. De säger som det är. De kallar en spade för en spade. De blundar inte för problemen, utan hittar och presenterar fungerande lösningar på alla problem som de hittar.

Alternativ för Sverige har politiska program som håller över tid. De ägnar sig inte åt utspel utan står fast vid sitt politiska program.

Alternativ för Sverige försöker inte att lura väljarna. De presenterar exakt vad de tycker och ändrar sig inte. Det man ser är vad man får.

”Vi kan inte förlita oss på Sverigedomkraterna längre. De kommer inte längre nu. Just nu är Sverigedemokraterna faktiskt ett problem. De blev inröstade för att vara en tydlig opposition mot de andra partierna, men de tar inte det ansvaret. Därför behövs Alternativ För Sverige.” slår Kasselstrand fast.

Han får medhåll från publiken, som ropar ”EXAAAKT!”

”SD röstades in för att de inte skulle bli som de andra partierna.Nu låter de precis som Ulf Kristersson.”

Kasselstrand är övertygad om att Skåne, som länge varit ett av SD´s starka fästen, kommer gå i bräschen för att rösta in Alternativ för Sverige, som kan ta vid där SD inte orkar längre.

”Något mycket stort är på gång och jag tror att vi gemensamt kan åstadkomma den politiska jordbävningen på söndag, om vi går man ur huse och röstar in Alternativ för Sverige i riksdagen.” säger Kasselstrand.

Det är inte utan att jag tror att han har rätt.

Kasselstrand är en väldigt entusiasmerande talare. Han brinner verkligen för Sverige. Jag har hört flera som efter att ha varit på AfS´ torgmöten har bestämt sig för att rösta på AfS.

Och varför inte?! Varför skulle man inte ge dem en chans?

I riksdagen kommer de ha den megafon som behövs för att verkligen ifrågasätta de etablerade politikerna och för att verkligen väcka de svenskar, som ännu inte insett i vilken riktning våra politiker har tagit Sverige.

Jag föreslår att alla åtminstone ser ett torgmöte med AfS innan man bestämmer sig för att inte rösta på dem.

Jag föreslår att alla kommer till Kungsträdgården och står upp för våra grundlagsstadgade rättigheter och som bonus då får höra företrädarna från Alternativ för Sverige tala.

Detta val stoppade Stockholm Stad AfS. Vilket parti blir stoppat nästa gång?

Att etablissemanget stoppar AfS från att hålla möte kan tyda på att de försöker få AfS förbjudna. AfS kallas alltid för ”högerextremt” av etablerad media. Men egentligen… vad är extremt med att vilja ha ett tryggt Sverige med en fungerande välfärd och att vilja att svenskar är i majoritet i sitt eget land?! Jag kallar det för sunt förnuft.

Min kvalificerade gissning är att AfS kommer in i riksdagen, med god mariginal.

AfS sätter svenska folket först. De är inte intresserade av att sko sig själva. De säger sanningen och de hymlar inte med vad de står för. Värdesätter man lojalitet och ärlighet så tycker jag att man ska rösta på Alternativ för Sverige till riksdagen.

Vi ses i Kungsträdgården på fredag. ALLA TILL KUNGSAN!

#AllaTillKungsan

#AfS2018

Gillar