Som rubriken lyder Manchester City är årets mästare i Premier leauge och de vinner rättvist. Inte mycket att säga om matchen utan det var City rakt igenom och kunde ha gjort några mål till men man vinner årets upplaga av PL helt rättvist de vann de matcher som behövdes vinnas och gjorde flest mål. Liverpool ska ha en eloge för sin fina säsong men känns ganska som Chelsea supporter att se de förlora och hällre ser jag alla dagar i veckan titeln till City och pågrund av Bosniens STOLTHET EDIN DZEKO <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår så fortsatte dramatiken i PL. West Ham tog ännu en viktig seger hemma mot Tottenmham med 2-0 och med den vinsten så säkrade man sitt kontrakt för nästa år starkt. Villa tog också en mycket viktig seger hemma mot Hull med 3-1 och med det så säkrade de också sitt kontrakt. Villa som har haft det tungt sista tiden och varit på nedgång tog sig i kragen och krigade till sig de tre poängen och säkrade kontraktet kul för dem. Sunderland stod ännu en gång för helgens skräll när man besegrade Manchester United borta med 0.1. Och med den segern så är kontraktet nästan säkrat för Sunderland som måste hoppas att Chelsea avfärdar Norwich för då om de gör det har Sunderland allt i egna händer sista omgången då räcker faktiskt ett oavavgjort resultat för att klara kontraktet. Newcastle tog en ovanlig seger hemma mot Cardiff med 3-0. Carfdiff hade ett par jättelägen att vinna matchen men som tidigare har de svårt att göra mål och med denna förlust så åker Cardiff ur PL och får spela i division ett nästa år. Stoke gjorde jobbet hemma mot Fulham och avfärdade dem med 4-1 enkelt. Och med det resultatet för också Fulham spela division ett nästa år tråkigt för de två svenskarna men resultaten har ej gått Fulhams väg så då får man skylla sig själv. Southamton fortsätter sina fina resultat och vann en välspelad match borta mot Swansea med 0-1. City gjorde jobbet borta mot Everton och vann den spännande matchen med 2-3 och har nu allt i sina egna händer. 

Likes

Comments

Igår så spelades den sista semifinalen och vi fick vårt andra finallag klart. Ateletico Madrid gör Real Madrid sällskap i finalen efter ha skrällt borta mot Chelsea och vunnit med 1-3. Chelsea spelade riktigt dåligt och skapade väldigt lite under matchen medans Atletico försvarade sig bra och skapade riktigt fina lägen och fick tillslut håll på Chelseas så tuffa försvar. Chelsea tog ledningen men efter det var det roliga slut och då kom Atletico igång och hade lekstuga med Chelsea som inte hade något att sätta emot och var ett slaget lag. Riktigt kul och intressant med ett Madridderby i finalen. Första gången någonsin i CL.S historia som två lag från samma stad spelar i finalen mycket intressant. Vem vinner? det får vi reda på 25e maj i Lissabon. 

Likes

Comments

Igår så spelades semifinal två mellan Bayern Munchen och Real Madrid. Och vilken kross Real stod för i Munchen de vann med hela 0-4 och totalt utklassade Bayern på alla positioner i två hela matcher otroligt. Som i första matchen Real gör en perfekt match fast denna gång så var man ännu effektivare och gjorde mål på sina chanser riktigt fint spel också. Hela Bayern kollapsade och hade ingget att sätta emot i andra halvlek förutom för några halvchanser men matchen dog när Ronaldo rullade in 0-3. Snacka om spansk dominans igår. För ett år sedan var det tvärtom då var det tysk dominans och iår kan vi få se ett Madridderby om nu Atletico vinner borta mot Chelsea imorgon återstår att se. 

Likes

Comments

Igår så fortsatte späningen i PL. Southamton fortsätter sin fina säsong och igår så besegrade man Everton hemma ed 2-0 enkelt. Lite roligt att Evertons två mål var självmål av båda backarna snacka om otur för Everton. Fulham var påväg mot en mycket viktig seger men då förstörde Hull för Londonlaget som fick bara nöja sig med en poäng, 2-2 slutade matchen. Tottenham tog en jätteviktig seger borta mot Stoke med 0.1. Inte ett jätterättvist resultat minst 1-1 hade varit rättvist Stoke var mkt bättre efter utvisningen och hade ett par riktigt fina chanser att kvittera men misslyckades med det. Swansea tog också en mycket viktig seger hemma mot Villa med 4-1. Inget snack om saken Swansea var det bättre laget och vann rättvist nu kan man nog säga att Swansea har säkrat sitt kontrakt ser riktigt bra ut i allafall. West Bromwich tog också en livsviktig seger hemma mot West Ham med 1-0 och skaffade sig ett litet avstånd från de andra bottenlagen. Mycket viktigt med tanke att det har sätt ganska tungt ut för Bromwich men nu ser det bättre ut. Manchester United gjorde proccesen kort hemma mot Norwich och krossade dem med 4-0. Alldels för tidigt att snacka om någon Ryan Giggs effekt med tanke på att de möte seriens sämsta bortalag. Men tror nog att United fick en ny injektion i laget och kommer nog spela mycket bättre än förut. 

Likes

Comments

Nu ska jag säga någonting ni som håller på och anklagar mig för att kopiera kan fucking hålla käften. Ni vet inte ett piss om mig eller mitt skrivande, ni är bara ett par avendsjuka bitterfittor dra åt skogen om ni ej vill läsa det lämna min blogg ifred idioter. Är så trött på er idioter som måste klanka ner på folk skriv då själva? ne juste det är min blogg jag skriver vad jag vill gillar ni inte fuck off och låt min fucking blogg vara ifred. Till er andra som uppskattar den kan jag bara säga tack för stödet och kommer bara fortsätta att skriva för jag älskar att blogga. Ni andra som ej gillar bloggen kan tagga långt härifrån är min blogg skriver vad jag vill gillar ni inte fuck off kommer bara ta bort era kommentarer ni har inte ett piss i bevis så håll käften stängd innan ni ska anklaga någon för något ni inte har ett bevis på patetiska idioter. 

Likes

Comments

Igår kväll spelades den andra semifinalen och det blev intressant resultat. Real Madrid överraskade alla och spelade riktig bra fotboll mot Bayern och var det bättre laget över hela matchen. Real vann matchen med 1-0 efter mål av Benzema i den 19e minuten ett livsviktigt mål för Real med tanke på returen om en vecka i Tyskland som kommer bli riktigt tufft. Real var hetare hade ett par riktigt fina chanser och borde mins ha vunnit matchen med 3-0 men infektiviten var det mycket om. Bayern kom inte alls fram till några lägen inte förren sluten då Götze fick ett kanon läge men sköt rakt på Casillas  annars hade han inte alls mycket att göra. Mycket intressant fortsättning nästa vecka- Kan Real skrälla och slå ut Bayern på Allianz Arena? inget är omöjligt just nu är det Real som är favoritposition men vi vet hur Bayern är och de kan definitivt vända detta inget är kört 90 minuter ska spelas. 

Likes

Comments

Igår så spelades den första av två semifinaler denna vecka. Atletico Madrid tog emot Chelsea och som förväntat var det Atletico som var det bättre laget och malde på under hela matchen. Chelsea försvarade sig exelent verkligen och tillät inte Atletico spela sitt fina spel som tidigare utan det var trångt och stängt. Atletico hade de flesta chanser men inte så jätte farliga utan mer halvchanser Chelsea försvaret städade undan riktigt bra. Tungt för Chelsea som drabbades av två skador Petr Chech säsong är över enligt uppgifter hans skada är rejäl och han kommer inte spela något vidare denna säsong tråkigt för en sådan duktig målvakt men han kommer tillbaka. Den andra skadan drabbde backen John Terry i Chelsea han blev trampad av en Chelseaspelare  olyckligt vi får se hur allvarligt den skadan var såg mer lovande ut än Chechs skada. Chelsea kanske inte spelade attraktiv fotboll men man skaffade sig ett riktigt bra läge inför returen och det var meningen av Mourinho att åka ner och få med sig ett oavgjort resultat starkt gjort. Men Chelsea måste verkligen visa upp bättre anfallspel det håller inte mot Atletico i returen om man ska ha någon chans att gå vidare återstår att se,

Likes

Comments

Igår fortsatte späningen i England. Tottenahm tog verkligen sista chansen i att hänga med i striden om en Europaplats igår när man besegrade Fulham med 3-1. En mycket viktig seger för Londonlaget det var det sista hamlstrået medans det går tyngre för Fulham. Southamton fick med sig bara 0-0 borta mot Villa och borde ha vunnit matchen efter ha bränt ett par riktigt fina lägen så lyckades Villa hålla undan och åtminstone fick med sig en värdefull poäng i striden om att överleva. Cardiff fick med sig bara 1-1 hemma mot Stoke en missräkning för Carfiff som är i desperat behov av poäng om man ska lyckas hålla sig kvar. Cardiff var sätt över matchen det bättre laget och borde gjort ett 2-1 mål men lyckades inte konventera deras chanser. Swansea stod för en stark vändning borta mot Newcastle när man vann med 1-2 borta. Newcastle inledde bäst men sen tog Swansea över och vann rättvist. Matchen avgjordes inte förren övertid i andra halvlek när Swansea fick en straff i 90e minuten och då kunde Wilfried Bony konventera straffen och sätta det vinnande målet för Wales laget mycket viktig vinst. Palace fortsätter sina fina form och igår vann man ganska enkelt borta mot bleka West Ham med 0-1. Ganska tråkigt för Ham som drabbdes av tragedin när deras 20 årige Dylan Tombides avled efter en tids kamp mot cancer riktigt tråkigt och mina tankar går både till den drabbde familjen och West Ham som klubb i helhet. Sunderland stod för helgens skräll när man sensationelt besegrade Chelsea borta med 1-2 på Stamford Bridge. Chelsea ägde matchen som i väldigt många matcher hade massvis med lägen men brände så mycket och med det blev man straffade tillslut i andra halvlek. När man olyckligt drog på sig en straffspark som sedan Fabio Borini enkelt kunde rulla in till 1-2 och skrällen var ett faktukm. Segt för Chelsea och med att Liverpool vann sin bortamatch med 2-3 mot Norwich så kan vi nog nästan 90% säga att Liverpool kommer vinna årets Premier Leauge. Fast spännande fortarande i bottenstriden där återstår det att se vilka som åker ur och vilka som håller sig kvar fortsättning följer. 

Likes

Comments

Igår så fortsatte späningen i PL. Palace tog ännu en mycket viktig seger hemma mot Villa 1-0 och fortsätter sin fina form tredje raka nu. Fulham tog också en jätteviktig seger och är nu serisöt med i kampen om att klara sig efter ha besgrat Norwich hemma med 1-0. Nu är Fulham bara ynka två poäng efter just Norwich som har 17e platsen mycket spännande upplösning att vänta. Cardiff tog också som de andra bottenkonkurenterna en viktigt seger efter ha överraskande besegrat Southamton med 0-1 på bortaplan. Nu är också Cardiff inblandade och ligger bara tre poäng efter Norwich och en poäng efter Fulham så vilken späning det blir. Stoke hade inte så stora problem med att besegra Newcastle hemma med 1-0 och fortsätter sin klättring uppåt. Everton fortsätter med sin fina säsong och besegrade Sunderland borta med 0-1 mycket viktig seger och med det ligger man före Arsenal och har en Europaplats. West Bromwich hade 3-0 hemma mot Tottenham och såg ut att gå mot en enkel seger men sen från ingenstans så vaknade Tottenham upp och kämpade till sig ett 3-3 resulat och räddade minst en poäng. Riktigt starkt  gjort att inte ge sig och åtminstone få med sig en viktig poäng medans riktigt svagt av Bromwich att inte kunna stänga matchen efter en 3-0 ledning riktigt svagt. 

Likes

Comments