Eftersom min bloggning det senaste har varit så sjukt dålig tänkte jag uppdatera er med bilder. Jag, Philip, pappa och Camilla var i Panama nyss. Vi var där i 2 veckor och hade det helt fantastiskt. Jag kommer dela upp bilderna på några inlägg, här har ni dom vackra solnedgångarna. xoxo


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur sämst får man vara? "Im back", höll absolut inte. Nu ska jag ge det ett nytt försök, och kan lova er att det kommer bli bättre. Jag tänkte lägga upp ett antal bilder från dom senaste månaderna, min födelsedag, Panama resan, och massa annat kul. Tänkte få ihop det ikväll. Nya tag, önska mig lycka till. xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina. Har haft ett stort uppehåll då jag känt att det varit välbehövligt. Jag kommer att börja blogga nu igen och kommer försöka lägga upp ett inlägg varje dag. Har inte varit nöjd med bildkvaliten på mina bilder jag publicerat, så jag har nu beställt en kamera laddare då jag tappade bort min förra. Så hoppas att inläggen blir bättre och roligare att läsa. Enjoy!

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma ifrån skolan, haft ont i magen samt massa prov denna veckan. Hade en lugn och skön morgon, åt frulle, pluggade, och myste med Philip. Nu sitter jag hemma hos farmor med alla anteckningar från natur lektionerna, kräks. Puss.

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg. Hade en sjukt rolig fredag igår, efter skolan åkte jag in till stan med tjejerna för att bara umgås, vid 5 hade jag tid för att fixa naglarna, när jag hade gjort det skulle jag även fixa mina fransar, blev sjukt nöjd med både naglarna och fransarna. Efter jag var klar tog jag bussen direkt hem till Lollo för att umgås med massa sköna människor inför en fest. Vid 9 tiden drog vi vidare mot stan för att åka på fest med Philip och hans kompisar. Slutade upp hemma hos Philips kompis där vi sov, vid 1 tiden idag åkte vi in till stan. Lollo mötte upp mig i stan vid 3 då vi år mat, och nu har jag bara legat hemma i soffan och laddat upp inför kvällen. Runt 9 kommer Philip och hans kompisar för att ha myskväll hemma hos min kompis, nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig. Kyssar.

Likes

Comments

Godkväll finisar. Sitter nu på tåget hem, är så övertrött. Längtar efter att krypa ner i en varm säng. Philip står och väntar på mig vid centralen. Blir en tidig kväll för mig eftersom jag varit uppe sedan fyra.

Dagens tråkiga sallad, men den va god!

Mammsi! Det har varit en extremt krävande dag, har haft ögonen öppna sen 4 imorse, blä. Rättegången lämnar jag utanför bloggen, domen kommer först om 1 vecka. Så blir att hålla tummarna att de tilltalade får rätt straff, pussar.

Likes

Comments

Instagram@mysvenssoon