​Har helt glömt av att berätta för er att jag och min familj bokat en resa till LA i sommar!! Kommer bli mycket shopping och solande och är sååå taggad!! 80 dagar kvar..

Likes

Comments

Igår firade jag och Simon två år!! Två år?! Helt sjukt vad fort tiden går!! Bästa pojkvännen som han är så kom han hem med rosa rosor och ett halsband till mig<3 Blev såå glad!

Likes

Comments

Förlåt för sämst uppdatering det senaste! Haft mycket med skola och jobb men även lyckats få influensan.. 

Iallafall så satt jag hela morgonen igår (vaknade halv 5 och kunde inte sova) och kollade massa youtube videos, bland annat Therese Lindgren's kanal. I en sminkvideo snackade hon om att hon köpt smink från en sida som heter cocopanda, vilket är en sida jag aldrig hade hört talas om innan, så jag var alltså tvungen att kolla in sidan och herregud... Fanns så himla mycket bra smink till grymma priser, så kände att jag var tvungen att beställa något! Svåraste beslutet i mitt liv att bara välja ut några få saker, men slutade med dessa fem saker ovan. Hade sånt flyt att jag hade lyckats klicka mig in på sidan just den dagen då de hade 25-60% på allt smink också... Tycker verkligen att ni borde kika in på sidan och jag kommer att återkomma när jag fått sakerna med vad jag tyckte om produkterna och leveranstid osv..

Likes

Comments

​Från ca två veckor sedan när jag och Simon käkade på Hell's burger. Så himla gott!

Likes

Comments

Kan inte fatta att igår lyckades jag och Caro få biljetter till Chris Brown den 2:a Juni i Stockholm!! Är så jäkla taggad för vi har alltid sagt att kommer han till Sverige så SKA vi gå och nu ska vi ju det!! Can't wait..

Likes

Comments

Mötte upp Ida i stan tidigare idag för en lunch. Vi har inte setts på ett tag så det var jättekul att träffas igen! Vi gick till det ganska så nyöppnade pastastället här i Borås som heter Sapori. Tog en carbonara som var helt sjukt god!! Rekommenderas verkligen!!

Likes

Comments