TORSDAG

Veckorna rullar på trotts all tråkigt som händer. Jag försöker att inte fokusera på det negativa men det blir ju lätt så. Har ställt in alla träffar förutom med absolut närmsta familjen och då är vi inte mer än 8 personer. Jag och Harry går inte till affären och håller avstånd på våra promenader. Självklart är det extremt tråkigt men nödvändigt. Dagarna ser ungefär likadana ut vi går upp äter morgongröt, busar, tvättar och plockar här hemma. Har ju aldrig varit så rent hemma som nu iallafall.
Igår var vi hemma hos min mamma jag och Harry, vi nöjt av lite annat sällskap än varandra. Hon hade köpt så fina grejer från liewood till honom. Han är extremt bortskämd av alla men mormor skämmer alltid bort honom lite extra. På kvällen stekte jag pannkakor som vi mumsade på med lite vaniljglass och färska hallon.

Just nu skulle vi ha gått ut på en promenad men under tiden jag klädde på mig somna lillkillen så får skjuta på det tills i eftermiddag. Så himla skönt med rutiner och han är verkligen en helt annan bebis när vi kör mer fasta tider. Just nu dock håller vi på att ta bort en sovstund för dagen och det är lite kämpigt då man märker att han blir trött tidigt för kvällen. Men snart sitter dom tiderna med!
Jag hade tänkt laga ihop en snabb lunch men fastna i sängen bredvid honom och jag tänker faktiskt ligga kvar, snart försvinner dessa stunder.

Han är så duktig på att sitta nu och vill mesta göra det hela tiden. Här var klockan 09 och vi hade fortfarande på oss pyjamas skönt det med!

Lite av grejerna han fick av sin mormor, älskar färgerna!

Utanför hemma hos min mamma igår, nu hoppas jag att våren kommer snart så vi kan fokusera på lite annat än allt tråkigt.

Gillar

Kommentarer