Vilken väljer du?💗👇

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

IsaDora's senaste tillskott, Face Sculptor, en multiprodukt med både bronzer, rouge och highlighter i ett. Till detta släpper de även en Face Sculptor Blush Brush som kan användas tillsammans med produkterna. Face Sculptor kommer i två olika nyanser typ, en med varma nyanser och en med kalla. Finns i butik nu!👌


Face Sculptor, 199:-

Den till vänster kallar sig 01 Warm Peach och är då den varma nyansen. Medan den till höger kallar sig 02 Cool Pink och är lite mera åt det kalla hållet.


01 Warm Peach

* Bronzer - En matt bronzer med varm underton, endast små glitterpartiklar. Matt/Satin finish look.

* Rouge - Ett varmt persikorosa souge. Satin finish look.

* Highlighter - En finskimrig highlighter i en varm beige ton. Glowig finish look.


02 Cool Pink

* Bronzer - En matt bronzer med en kall underton. Matt/Satin finish look.

* Rouge - Ett kallt rosa rouge. Satin finish look.

* Highlighter - En finskimrig highlighter i en kall roa ton. Glowig finish look.


Face Sculptor Blush Brush, 129:-

* En supermjuk vinklad borste av syntethår.

Det är inte jättestor skillnad på nyanserna, utan de drar bara lite åt de varma och kalla hållen. Produkterna känns krämiga och inte pudriga och är väldigt enkla att jobba med. De är inte överdrivet pigmenterade utan tillräckligt så att man kan bygga upp dem till den intensitet man vill ha. Formulan på highlight-produkterna påminner väldigt mycket om Sleek’s, vilket är positivt då jag verkligen gillar dem. Färgerna är jättefina och jag älskar verkligen såna här produkter som både är enkla att ta med sig på resan och håller god kvalitet.

Skulle ni kunna tänka er dessa?? Något du är sugen på att testa, let us know!👌

Ha det bra, kram!😘

Likes

Comments

💗 MAC "Creamesheen" 💗

Detta läppstift är i färgen "Pure Zen" och är i serien "Creamesheen", och det ska betyda att den ska vara extra krämig! Färgen är runt nude cirkeln och läppstiftet i sig varar länge + att det återfuktar skit bra faktiskt. Super bra helt enkelt!💗 Detta kostar nästan alltid 200:- och i detta fall på MAC.
Jag har det själv och jag älskar det💕
//EM


Likes

Comments

💕 Hejsan 💕

Nu kommer 5 snabba tips till dig som gillar skönhet!


💕 Intensiv blick 💕

Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.


💕 Rätt foundation 💕

Folk som har torr hud passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.


💕 Rätt nyans 💕

Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?


💕 Slut på concealer? 💕

Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!


💕 Hållbar ögonskugga 💕

Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.


✨ Ha en bra kväll //EM ✨

Likes

Comments

Hej!💗
Det är då vi som har instagram-kontot svenskasminktipsarna!
Där UPD vi dagligen och varför vi ville skapa en blogg var för att skapa nya mål och även uppnå de. Här blir det ungefär lika innehåll och oftast lika inlägg som på instagram, men när vi har mera insperation och fantasi kan det bli flera inlägg ni inte känner till, eller som inte kommit från instagram. Även lite utvecklande svar istället för att bara lägga upp en bild kanske vi länkar till vissa hemsidor osv. TO HARD TO EXPLAIN😳 Men efter ett tag kommer ni nog fatta.
Jo, varför det står två i ett som rubrik är för att jag tänkte ladda upp en outfit också, i samma inlägg!👌
Enjoy!😚

Likes

Comments